El Blanes s'emporta la Grup Tarradellas Cup per segon any consecutiu

esportiudigital.com - 03/06/2007, 21:02

El Viva Habitat Blanes ha guanyat la Grup Tarradellas Cup en una final molt emocionant entre el Blanes i la Selecció Mundial Protex. La final ha tingut tots els alicients i el final no s'ha resolt fins als últims segons amb el 6-4 que ha arribat a 2 segons pel final.

La Grup Tarradellas Cup ha finalitzat la seva quarta edició amb el Blanes com equip campió després de guanyar per 6 a 4 a la Selecció Mundial Protex en un partit molt emocionant i amb molts gols. Fins als últims segons no s'ha resolt el partit amb l'últim gol d'Àlex que ha donat la victòria definitiva al seu equip.

El partit ha complert amb tots els ingredients, gols, emoció i un resultat incert. En els primers minuts Armengol ha buscat el gol i ha fet pujar el 1-0 en el minut 6 amb un xut que ha sorprès a Edo. A partir d'aquí la selecció mundial ha seguit buscant espais per empatar el partit. Ha sigut Toni Sánchez que ha fet el 1-1 després de dues ocasions consecutives del Viva Habitat Blanes quan semblava que s'acostava al 2-0. L'empat ha donat ales al partit i Armengol ha fet el 2-1 convertint-se en l'autèntic protagonista del partit. Però la Selecció Mundial no ha afluixat i Didí ha fet el 2-2 de falta directa.

A partir d'aquí els dos equips han seguit amb l'hoquei d'atac però no ha pujat cap més gols al marcador fins al segon temps.

A la segona part Santos i Didí han tingut l'oportunitat d'avançar la selecció Mundial Protex, però Freixas ha evitat el perill. El Viva Habitat Blanes no han parat de buscar la porteria d'Edo i un xut des del mig de la pista de Lladó ha significat el 3-2. En els últims 10 minuts hi ha hagut un autèntic festival golejador i molta tensió sobre la pista fruit de l'emoció del marcador. El 4-2 el feia Kimi al minut 41, però Toni Sánchez ha retallat distàncies amb el 4-3 un minut després. Mariotti ha fallat un penal per empatar el partit al minut 45però Armengol ha aprofitat una falta directa un minut després i ha fet el 5-3 que semblava definitiu. Però el bon atac de l'equip de Miquel Umbert ha fet pujar el 5-4 amb Varias. Tota la tensió sobre la pista comportava moltes jugades de perill ja que l'empat portava el partit a la pròrroga. Però quan només faltaven 5 segons per acabar el matx, Àlex ha aprofitat una bona jugada d'Armengol per sentenciar el partit i fer que el Blanes es proclamés campió de la Grup Tarradellas Cup.

En el partit per la tercera i quarta posició Catalunya ha guanyat còmodament a França i ha conseguit la tercera posició del campionat al golejar a França per un clar 5-1.

Comparteix i comenta

En portada