El Lille guanya i enfonsa al Marsella

Sergi Pagès - 29/08/2011, 00:23

La remuntada del Lille davant del Marsella deixa tocat l’equip de Deschamps, que encara no ha guanyat en 4 jornades de lliga. Per la seva banda, el PSG torna a guanyar sota la batuta de Pastore i ja és tercer. El Lió venç però perdrà vàries setmanes per lesió a Lisandro López. El Montpeller segueix líder.

El duel de la jornada entre el Lille i el Marsella va acabar entre somriures i llàgrimes. Els somriures dels seguidors del Lille, que veuen com per fi arrenca el seu equip després de encadenar dues victòries seguides. Les llàgrimes, pels aficionats del Marsella que tot i tenir una de les millors plantilles de França, encara no han guanyat cap partit. Mentrestant, el PSG millora a passes agegantades des que compta amb Pastore i ja és tercer. La segona plaça és del Lió, que també va vèncer però a un preu molt alt: Lisandro es va lesionar i podria estar moltes setmanes de baixa. El liderat segueix sent del Montpeller tot i perdre aquesta jornada.

 

Moussa Sow, amb dos gols, ha estat el botxí del Marsella

El campió fa més gran la ferida del Marsella

Partit vibrant el viscut entre els dos primers classificats de la temporada anterior, on tots dos han demostrat ser grans conjunts però en estats de forma molt diferents. Es va avançar l’actual campió a la primera part amb un gol del seu davanter Sow. Amb aquest resultat s'arribava al descans, però a la segona part les coses canviarien. Dos gols en cinc minuts del marsellès Valbuena donaven la volta al marcador. No obstant, el Lille no llençaria la tovallola i un cop de cap de Chedjou empataria el partit. Arribaven els moments decisius i va aparèixer Hazard. L’extrem del Lille provocaria un penal que transformaria Sow per posar el definitiu 3-2 al marcador. Els tres punts alcen al Lille fins la zona alta de la taula mentre que el Marsella suma només 3 punts de 12 possibles i es manté a la zona baixa.

Pastore lidera i llança al PSG

El duel contra el Toulouse, un dels equips revelació de la lliga, es presentava com una bona prova per mesurar el nivell del nou PSG. El primer temps va ser clarament pels tolosencs, que va marxar al descans guanyant per 1-0. No obstant, les coses van canviar a la segona part i, gràcies a una exhibició de Pastore, el PSG va donar la volta al marcador. Gameiro, Erding i Ménez van marcar pels parisencs, que encadenen dues victòries consecutives.

Lisandro va patir una forta lesió al turmell

El Lió guanya però perd Lisandro

La victòria contra el Montpeller va resultar massa cara pel Lió, ja que perdrà per vàries setmanes la seva estrella Lisandro López, lesionat al turmell. L’altre protagonista del partit va ser Pjanic, que amb un gol i una assistència va decantar el partit pel Lió. El Montpeller, que arribava com a líder, només va poder reduir distàncies en el temps afegit.

Pallissa de l’Auxerre a un recent ascendit

L’Auxerre va trencar amb la seva mala ratxa de resultats, i va aconseguir la seva primera victòria davant de l’Ajaccio. Ho va fer amb golejada i amb un nom destacat, Traoré, que va anotar dos dels quatre gols de l’Auxerre. El migcampista està sent la sensació aquest inici de lliga després de marcar 5 gols en 4 jornades.

 

Comparteix i comenta

En portada