La pretemporada del Barça Intersport al Twitter

Marc Orozco - 31/08/2011, 13:32

El club i els mateixos jugadors blaugranes han anat explicant i penjant fotografies a la xarxa social de pràcticament tot el que feien. D’aquesta manera ens han mostrat moments i detalls del temps de preparació: on dinaven, què feien a la nit, com entrenaven i com feien pinya.

El Twitter ha trencat moltes barreres. Sobretot la que separava la vida privada de personatges públics i els espectadors o aficionats de carrer. Ara, gràcies a la xarxa social sabem què fan els grans ídols de l’esport. Ens informen de pràcticament tot el que fan i on es troben. Tot plegat perquè ells ho volen així. Segurament per donar-se a conèixer o promocionar el seu esport. Amb l’handbol passà quelcom així.

Al Barça Intersport l’activitat a Twitter es constant, i no només per part del Club sinó també pel que fa als jugadors. A l’equip blaugrana no són gaires, en proporció al nombre total de la plantilla, els membres que fan servir les eines 2.0, però els que n’hi han hi fan molta força. Són, sobretot, en Víctor Tomàs, l’Albert Rocas, el pivot danès Jesper Nodesbbo i el rus Konstantin Igropulo. A través de les seves piulades hem conegut part de la vida que el Barça Intersport ha fet des que va encetar la pretemporada fa un mes a Encamp (Andorra).

Amb algunes de les imatges que han penjat hem vist, per exemple, com els jugadors recuperen la musculatura després d’una dura sessió física, però també hem sabut què fan en el seu temps lliure, com van veure la Supercopa d’Espanya de futbol, el dinar que van fer al restaurant del tennista Novak Djokovic, quina cara feien després de realitzar la carrera contínua pel matí, com s’han acoblat al grup les cares noves de l’equip (Aguirrezabalaga i Morros) i com els van rebre a Doboj, la ciutat del porter Saric on van participar en un torneig.

 

Moltes imatges tenen a veure amb els jugadors menjant. El Club s’ha ocupat puntualment d’informar de quan, on i de què es nodrien. A la quarta foto l’equip es troba dinant al restaurant de Novak Djokovic. Dies abans, però, la plantilla es va voler donar un petit homenatge cruspint-se un garrí. Les altres fotografies són del dinars, berenars i esmorzars a l’hotel d’Encamp i Doboj.

 

Però no tot ha estat menjar a la pretemporada, ni molt menys. Els jugadors han treballat intensament durant tot el mes d’agost. Només cal veure la segona imatge per comprovar com els va quedar el cos després de la dura carrera contínua que els preparadors físics havien preparat. A banda del físic, també hem vist com els canoners blaugranes afinaven la seva punteria al Palau Blaugrana intentant superar uns matalassos gegants.

A més, Victor Tomàs va penjar una fotografia en un riu d’Andorra, on es va ficar per posar a to la musculatura. Com que a Barcelona no tenen aquesta opció, utilitzen una banyeres blaves plenes de gel, que Igropulo es va encarregar d’ensenyar. A la darrera foto, els jugadors surten fent una escalfament molt peculiar basat en tècniques d’arts marcials.

Menjar, entrenament... però també temps per relaxar-se, fer broma i conviure tots plegats. Aquestes últimes fotos mostren un resum en imatges del que ha estat el dia a dia i la convivència dels jugadors Barça Intersport. Gairebé totes han estat penjades pels jugadors, amb comentaris simpàtics com el que acompanyaven la foto en què apareix Marco Oneto amb el seu ordinador (tercera fotografia). Nodesbbo la va deixar a la xarxa en un tweet que deia: “Un hombre con su major amigo”.

 

La Supercopa Asobal, propera cita

Els amistosos ja han passat a millor vida aquesta temporada. El dia 4 de setembre els Barça Intersport disputarà la Supercopa davant l’Atlètico de Madrid. El partit, que tindrà la seu al pavelló de Vista Alegre de Madrid, serà especial. No només es tracta del primer duel oficial sinó que serà el primer cara o creu del present curs dels dos conjunts favorits en totes les competicions.

Comparteix i comenta

En portada