Stoner a un ritme molt alt

Georgina Fàbregas - 03/09/2011, 17:52

 

El líder aconsegueix la pole position // Moto GP


MotoGP

Casey Stoner, actual líder del mundial, segueix dominant en la categoria reina i avui també ha aconseguit la pole position; amb la d'avui l'australià ja en suma vuit en aquest campionat. Amb un temps de 1.33.138, i superant el seu propi récord del circuit (1.33.378 de l'any 2008). Jorge Lorenzo (Yamaha Factory Racing) ha dominat gran part del temps, però l'australià ha trencat el bon ritme del mallorquí, que sortirà des de la segona plaça de la graella. El català Dani Pedrosa (Repsol Honda) també ha fet un bon paper, i ha tingut les seves opcions en els últims minuts, però només ha pogut ser tercer. Ben Spies (Yamaha Factory Racing), que obviament s'ha sentit menys còmode que a Indianàpolis, ha firmat el quart millor temps, a vuit dècimes d'Stoner.  Marco Simoncelli (San Carlo Honda Gresini Team) i Andrea Dovizioso (Repsol Honda) acompanyaran a Spies en la segona fila, sent cinquè i sisè. Colin Edwards (Monster Yamaha Tech 3) sortirà setè, Álvaro Bautista (Rizla Suzuki) vuitè i Héctor Barberá (Mapfre Aspar) novè. Valentino Rossi (Ducati Team) només a pogut aconseguir l'onzè millor temps.

Moto2

Aquesta vegada Marc Márquez (Repsol CatalunyaCaixa) no ha pogut superar Stefan Bradl, i ha estat l'alemany qui s'ha endut la pole position.

Marc Márquez sortirà segon // Moto GP

Tot i que han tornat a protagonitzar un duel en la sessió de qualificacions, un duel que ha guanyat l'alemany i que el pot ajudar psicològicament per encarar la carrera de demà. De moment Bradl encara és líder del mundial i té 28 punts d'avantatge respecte Márquez. El català ha caigut a l'inici de la sessió, però no li ha passat res i ha pogut aconseguir el segon millor temps. Yuki Takahashi (Gresini Racing) serà qui ocuparà el tercer lloc en la graella, Scott Redding (Marc VDS Racing) quart, Alex de Angelis (JIR Moto2) sortirà cinquè, per davant de Bradley Smith (Tech 3 Racing). Andrea Iannone (Speed Master) ha pogut aconseguir el setè lloc, tot i que també ha caigut. La novena posició ha estat per un català, Pol Espargaró (HP Tuenti Speed Up), que ve molt confiat de la carrera anterior.

125cc

Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) ha aconseguit la pole position en el Gran Premi Aperol de San Marino, el seguiran en la segona i la tercera posició Héctor Faubel i Nico Terol, tots dos de l'equip Bankia Aspar. El pilot francès és la segona vegada en aquesta temporada que aconsegueix el millor temps en la sessió de qualificacions; aquesta vegada amb un crono de 1.43.247, després d'haver lluitat tota l'estona amb Faubel i Terol. Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) que ha fet un bon paper en les últimes curses, avui només ha pogut aconseguir la quarta posició, és a dir que sortirà des de la segona fila de la graella; acompanyat de Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport) que sortirà cinquè i, aquesta és la novetat, de  MiroslavPopov (Ellegy Racing) que ha marcat el sisè millor temps. Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) ocuparà la setena plaça i Luís Salom (RW Racing GP), que encara està lesionat de l'espatlla ocuparà la vuitena. El català Maverick Viñales (Blusens by Paris Hilton Team) encara s'ha d'acostumar a aquest circuit, i aquesta vegada només ha pogut fer el desè millor temps. L'italià de l'equip Phonica Racing, Simone Grotzkyj, ha caigut mentre disputava la sessió dels lliures i s'ha lesionat la mà, i demà no podrà disputar la carrera. Niklas Ajo (TT Motion Events Racing) tampoc correrà perquè encara està lesionat de la caiguda que va patir a Indianàpolis, la setmana passada.

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada