Lorenzo retalla distàncies

Georgina Fàbregas - 04/09/2011, 17:23

MotoGP

Lorenzo no deixa la lluita pel mundial i retalla distàncies // Moto GP

Jorge Lorenzo (Yamaha Factory Team) ha aconseguit la victòria després de fer una bona sortida i col·locar-se des de bon inici primer, reduint així fins a 35 punts la distància respecte el líder Casey Stoner. L'australià ha estat al nivell de Lorenzo i semblava que li podria plantar cara però el primer pilot de Yamaha ha anat augmentant la distància fins al final i el de d'Honda ha anat perdent ritme. A mitja carrera Dani Pedrosa ha atrapat a Stoner i líder s'ha vist superat pel seu company d'equip; el català ha estat segon i l'australià, finalment s'ha hagut de conformar amb la tercera plaça. El quart lloc ha estat molt disputat durant la cursa, una batalla entre Marco Simoncelli (San Carlo Honda Gresini), Andrea Dovizioso (Repsol Honda) i Ben Spies (Yamaha Factory Racing), finalment l'ha aconseguida Simoncelli en l'última corva, deixant a l'altre italià en cinquè lloc i a Spies en sisè. Valentino Rossi (Ducati) que sortia onzè ha fet una molt bona sortida i ha arribat a ser sisè, tot i que al final ha hagut de conformar-se amb la setena posició. Nicky Hayden (Ducati) ha caigut en les primeres voltes i ha abandonat.  Loris Capirossi (Team Pramac Racing) també ha abandonat per culpa de problemes amb els pneumàtics.

1. Jorge Lorenzo, 2. Dani Pedrosa, 3. Casey Stoner, 4. Marco Simoncelli, 5. Andrea Dovizioso, 6. Ben Spies, 7. Valentino Rossi, 8. Álvaro Bautista, 9. Héctor Barberá i 10. Cal Crutchlow

Moto2

El català ha creuat primer la línia de meta // Moto GP

El català Marc Márquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) tenia com a objectiu superar Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) i ho ha aconseguit i ha tornat a guanyar en el circuit de Misano, com ho va fer l'any passat en la categoria de 125cc. Márquez sortia des de la segona posició i ha estat el millor pilot de la categoria durant tota la carrera. S'ha fet amb la primera posició després de fer una molt bona sortida i ha estat lluitant amb Bradl, Scott Redding  (Marc VDS Racing) i Andrea Iannone (Speed Master) per la victòria, i ja a les últimes voltes s'ha distanciat dels tres pilots, deixant-los en la lluita per completar el podi. A catorze voltes pel final s'ha unit a la lluita Alex de Angelis i s'han anat avançant tots i intercanviant-se posicions. I quan només faltaven tres voltes el pilot de Cervera ja ha recuperat la primera posició i ja no l'ha deixada perdre fins a guanyar. El podi l'han completat Stefan Bradl i Andrea Iannone. Amb aquesta victòria Márquez amplia la seva distància respecte Bradl, 23 punts. Alex de Angelis ha aconseguit quedar per davant de Scott Redding.

1. Marc Márquez, 2. Stefan Bradl, 3. Andra Iannone, 4. Alex de Angelis, 5. Scott Redding, 6. Bradley Smith, 7. Yuki Takahashi, 8. Tom Lüthi, 9. Pol Espargaró i 10.Simone Corsi. 

125cc

El podi de 125cc, Terol ha aconseguit la victòria // Moto GP

Nova victòria de Nico Terol (Bankia Apar), que ha superat Johann Zarco (Avant AirAsia Ajo) per 22 milèssimes i han protagonitzat un altre espectacular duel durant les vint-i-tres voltes al circuit de Misano, on el pilot francès s'ha vist superat en l'última volta. Terol ha fet una molt bona sortida i s'ha col·locat primer tot just començar. Johann Zarco ha patit una sortida una mica accidentada i s'ha topat amb el carenat d'Héctor Faubel, però a la següent volta ja ha aconseguit col·locar-se just darrera de Nico Terol i lluitar per la victòria. I no ha estat fins a sis voltes pel final que Zarco s'ha imposat a Terol i ha decidit passar-lo i han iniciat unes voltes on han protagonitzat diversos avançaments. L'espanyol l'ha avançat a pocs metres de creuar la línia de meta, aprofitant l'error de Zarco, que ha girat el cap quan gairebé ja havia arribat i Terol ho ha aprofitat per aconseguir la seva setena victòria. Efrén Vázquez (Avant AirAsia Ajo) ha rodat el primer del segon grup i s'ha alçat en el tercer graó del podi.  Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) quart, Héctor Faubel (Bankia Aspar) cinquè, Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport) sisè, Maverick Viñales (Blusens by Paris Hilton Team) ha estat setè, després de sortir de l'onzena posició i avançar progressivament fins acabar setè. L'altre pilot de Blusens by Paris Hilton Team ha fet una bona remuntada, sortint des de la cinquena fila i acabant vuitè.

1. Nico Terol, 2. Johann Zarco, 3. Efrén Vázquez, 4. Sandro Cortese, 5. Héctor Faubel, 6. Danny Kent, 7. Maverick Viñales, 8. Sergio Gadea, 9. Jonas Folger i 10. Miguel Oliveira

Comparteix i comenta

En portada