Purito s'enfonsa del tot per una caiguda

Miquel López-Egea - 06/09/2011, 19:05

Purito, escalant La Covatilla (Agències).

Haro (Enviat especial). No podia haver estat pitjor pel de Parets del Vallès que a falta de 15 quilòmetres per a la línia d’arribada s’ha vist afectat per una caiguda que l’ha fet perdre 11 minuts i2 segons. El ciclista català ha patit un cop fort a l’esquena i ha arribat a la línia d’arribada amb el braç esquerra inflat, acompanyat de Alexandr Kuixinski, Alberto Losada i Joan Horrach. Tot i amb moltes mostres de dolor, el ciclista no s’ha retirat però ha estat traslladat a l’hospital i no és clar si continuarà La Vuelta.

Encara que les notícies són molt dolentes per l’equip, els seus companys esperen que demà pugui continuar ja que demà, Purito era el gran preferit per emportar-se l’etapa. Almenys aconseguir-ne en una Vuelta en que la mala sort va començar a Salamanca, i des de llavors, tot li ha anat en contra. Era el preferit, i tenia el recorregut a favor, però entre els atacs mal executats i una crono que el va enfonsar en la misèria, i ara, la caiguda, li han impedit el que hagués estat un gran triomf pel ciclisme català.

Comparteix i comenta

En portada