Tot preparat per al primer derbi català de la temporada

Marc Orozco - 06/09/2011, 23:04

Barça i Granollers disputen la XV edició el trofeu

El Barça Intersport i el Fraikin Granollers s’enfronten a la final de la Lliga dels Pirineus. La ciutat de Sabadell acollirà el partit.

Ja hi ha ganes de veure lluitant sobre el parquet tots dos equips. Després de més de sis mesos de l’últim derbi català, Barça i Granollers tornen a veure’s les cares. La final de la Lliga dels Pirineus serà pels vallesans el primer partit oficial de la temporada, mentre que pels blaugranes serà el segon, després que disputessin la Supercopa d’Espanya el passat diumenge davant l’Atlètic de Madrid.

 La final femenina, primer partit de la tarda

Abans del derbi, l’Esportiu Castelldefels i el CE Molins de Rei disputaran la final de la Lliga dels Pirineus Femenina. Per a un dels dos conjunts serà la primera vegada que aixequen el títol. Tot plegat a partir de les 18:45 hores.

Comparteix i comenta

En portada