La Vuelta 2012 sortirà des de Pamplona

Miquel López-Egea - 08/09/2011, 15:46

 

Miguel Indurain entrega 'La Roja' a Juanjo Cobo (Arxiu).

La 67ª edició de la Vuelta 2012 sortirà des de Pamplona el 18 d’agost i acabarà el 9 de setembre. El director general de Unipublic, Javier Guillén, ha desvetllat aquest dijous que començarà amb un pròleg però la modalitat encara està per determinar. La segona etapa serà entre la capital navarresa i Viana.

Segons el vicepresident de la comunitat, Roberto Jiménez, la Vuelta “estava en deute amb Navarra” ja que fa 18 anys que no hi passava la carrera. Navarra és, precisament, la terra de el gran i únic Miguel Indurain, pentacampeó del Tour del 91 al 95.

Fonts properes a Esportiu.cat han plantejat la possibilitat de que alguna de les etapes passin per terres catalanes, segurament des d’Andorra, passant per Tarragona i Girona per dirigir-se després anant cap al emblemàtic port de Xorret del Catí, al País Valencià, però no és oficial. 

Comparteix i comenta

En portada