Vídeo de les jugadores de l'Itxaco ballant un rap

Marc Orozco - 08/09/2011, 17:33

Els diferents equips del nostre entorn esportiu ens estan acostumant a veure cada estiu vídeos enginyosos, ja sigui per captar nous socis, motivar a jugadors i afició, o bé per donar la benvinguda a la nova temporada. És el cas de l’Itxaco, subcampió de la Champions femenina el passat curs. Aquest conjunt de la localitat d’Estella (País Basc) li va encarregar al cantant Saunah un rap perquè servís com a presentació de la nova temporada. La sorpresa, però, és que en el videoclip del rap surten les jugadores del Itxaco, juntament amb el cos tècnic. Hi apareixen al seu pavelló entrenant i fent una coreografia amb el cantant, totalment capficades en el paper. Algunes d’elles més que d’altres. Aquest ha estat el resultat: YouTube Preview Image

 

Comparteix i comenta

En portada