El Barça guanya i el Granollers cau a l’inici de l’Asobal

Marc Orozco - 11/09/2011, 19:34

Els dos equips catalans van començar la lliga de manera molt diferent. Per una banda els blaugranes van derrotar per 34 a 23 al Naturhouse La Rioja, i per l’altra els vallesans no van poder amb un recent ascendit, l’Anaitasuna (29-30).

El Barça va guanyar el segon partit oficial.

El Barça Intersport ha arrencat la lliga com la va finalitzar: intractable. I això que en moments del partit, sobretot després de la represa, semblava que el Naturhouse es podia sentir còmode en un escenari com el Palau Balugrana. Però el miratge va ser fruit de la gran superioritat que havia mostrat el Barça durant els primers 30 minuts, que fins i tot es va poder donar un petit descans. Va ser només un instant perquè la resta del partit només va tenir un color, el blaugrana. Aguinagalde va tornar a golejar amb cinc dianes, Junín una peça clau al contraatac i Saric va anar llimant la moral dels atacants del Naturhouse.

El Fraikin Granollers va protagonitzar la sorpresa de la jornada. Els homes de Manolo Cadenas van perdre a casa davant l’Aitasuna,que no jugava a la màxima categoria des de feia 28 anys. El problema dels vallesans va recaure sobretot en la defensa; falta de coordinació i intensitat. I això que, ja des de l’inici del matx, els navarresos van manifestar les seves intencions movent ràpid la pilota i anant a guanyar. Fins i tot, a falta de 20 minuts per al final, l’Aitasuna anava guanyant 19 a 23. Però la falta d’experiència els va passar factura i el Granollers, després,  es va apropar tant en el marcador que el partit va esdevenir un sac de nervis. El Granollers va desaprofitar dues oportunitats clares per capgirar el marcador. Primer un contraatac i seguidament un penal fallat per Chispi.

Comparteix i comenta

En portada