El Juvenil segueix guanyant en les NextGen Series (1-2)

Eduard Corredor Cairó - 15/09/2011, 22:41

Nova victòria dels d'Oscar Garcia

Demostració de bon joc del juvenil blaugrana

Miguel Ángel Sainz Maza / Agències

Aquest vespre, el Juvenil A del Futbol Club Barcelona s'ha enfrontat al Juvenil el Manchester City als Ewen Fields (ciutat esportiva dels citizens).

El Barça ja va debutaren aquesta competició a Glasgow guanyant per 1-3, i amb aquest resultat segueix al capdavant del seu grup. El següent partit serà al Mini Estadi contra l'O.Marsella el dia 29 de Setembre.

En el partit d'avui, el gran protagonista ha sigut el davanter blaugrana Miguel Ángel que ha anotat en dues ocasions. Un gol a cada part d'aquest bon jugador han permès als catalans fer-se amb la victòria.

També ha tingut una actuació destacada el joveníssim lateral Grimaldo. Aquest jugador de només 15 anys, que ja ha debutat amb el primer equip i que juga habitualment amb el filial, ha estat brillant en la seva posició. Treballa en defensa, i sap com i quan incorporar-se a l'atac.

Entrevista a Òscar Garcia /NextGen Series

L'entrenador blaugrana, Òscar Garcia Junyent, ha destacat el bon joc dels seus jugadors i la bona feina que ha fet. El míster ha d'estar content, ja que després de dos partits fora de casa, el seu equip encara no ha perdut en aquesta competició.

Aquesta competició està deleitant-nos amb magnífics partits i està sent molt competida. Poden seguir-la AQUÍ

Fitxa del partit

Manchester City: Johansen, Coulson, Meppen-Walters, Clowes, Rekik, Plummer, Roman Angel, Huws, Bunn, Suarez, Henshall

FC Barcelona: Banuz, Campabadal (Bakoyock 46'), Grimaldo, Ayala, Bagnack, Patric, Cornejo, Samper, Dongou, Babunski, Miguel Angel

Gols: 0-1 Miguel Ángel (28'), 1-1 Bunn (44'), 1-2 Miguel Ángel (53')

Comparteix i comenta

En portada