Carlos Sastre penja la bicicleta

Ricard Camprubí - 16/09/2011, 01:16

Carlos Sastre saborejant el triomf del 2008

El guanyador del Tour de França del 2008 i segon a La Vuelta el 2005 i el 2007 ha anunciat la seva retirada del ciclisme. Als 36 anys i després de 14 anys de professional, aparca la bicicleta de manera definitiva. 

Segons el corredor abulense “la decisió estava presa des de fa un any i la meva intenció era disfrutar de les competicions aquest 2011”. De totes maneres les lesions de principi de temporada el van privar d’aquest gaudi, i no va ser fins a Eslovenia que va començar a disfrutar. “La tensió s’ha anat rebaixant i ha sigut bonic el final”, ha conclòs el corredor de Geox.

Amb 26 grans voltes a les esquenes Sastre considera que “tanca un cicle” ja que tot i que es troba bé físicament, “arriba un moment en que les coses es veuen de manera diferent”.   L’ex corredor del Saxo Bank no ha escatimat elogis ni cap a Riis ni a Manolo Saiz, dos dels que han estat els seus directors. També ha tingut un record especial pels aficionats, dels que sempre ha rebut “un afecte especial”. “Sempre he intentat saber quines eren les meves virtuts i limitacions i saber-les explotar al màxim” ha comentat el corredor.

Carlos Sastre ha explicat que continuarà competint fins al 31 de desembre i que el seu futur “continuarà lligat al ciclisme” tot i que encara no sap el que farà.

L'atac de la seva vida. L'Alpe d'Huez de baix a dalt en solitari.

YouTube Preview Image

 

Comparteix i comenta

En portada