Marc Márquez manté viu el campionat

Georgina Fàbregas - 17/09/2011, 19:02

 

 

 

 

 

MotoGP

Stoner segueix donant guerra

Casey Stoner (Repsol Honda) ha tornat a ser el més ràpid, i amb aquesta, ja suma 9 poles aquesta temporada; i en la sessió d'avui ha domniat tota l'estona i ha aconseguit el récord absolut, amb un temps de 1.48.451. Dani Pedrosa ha perseguit el seu company d'equip tota la sessió, però s'ha quedat a 296 milèssimes i serà segon. Ben Spies, segon pilot de Yamaha, ha aconseguit ser tercer, per davant del primer pilot Jorge Lorenzo que serà quart. Andrea Dovizioso segueix sent el pilot més regular i sortirà cinquè, per davant de Marco Simoncelli (San Carlo Honda Gresini). El mallorquí Lorenzo ha tingut problemes a la sessió del matí i no ha pujat de la vuitena posició, però a la sessió de qualificacions ja ha arribat al quart lloc. Els pilots de Ducati segueixen sense millorar, el més ràpid aquesta vegada ha estat Nicky Hayden que serà setè i Valentino Rossi ha caigut a l'inici de la sessió i no ha pogut superar la 13ena plaça.

 

Moto2

 

 

El català aconsegueix la pole position // Moto GP

Marc Márquez (CatalunyaCaixa Repsol) segueix lluitant gran premi, rere gran premi per aconseguir guanyar el mundial. Avui s'ha imposat amb contundència sobre la resta de pilots de la categoria. Des de la segona posició sortirà Julián Simón, seguit de Scott Redding, i en quart lloc el líder de la categoria, Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing). Márquez amb aquest crono 1.53.296 ha aconseguit el récord del circuit. Simón, que sortirà al costat de Márquez, encara està ressentit de les lesions fruit de la caiguda a Montmeló, el pilot espanyol busca sumar punts per acabar amb la mala sort que l'ha acompanyat aquesta temporada. En cinquena posició trobarem Alex de Angelis (JiR Moto2) i darrere el català Aleix Espargaró (Pons HP 40). El seu germà Pol sortirà des de la vuitena plaça. Andrea Iannone (Speed Master) no ha fet una bona sessió i sortirà desè.

 

125cc

Els pilots de Bankia Aspar, que surten primer i tercer // Moto GP

Héctor Faubel (Bankia Aspar) sortirà demà, per primera vegada en aquesta temporada, des de la primera posició de la graella del Gran Premi d'Aragó. Faubel ha seguit un molt bon ritme durant la sessió de qualificacions i ho ha rematat en l'última volta, confirmant la pole position. El segon millor temps ha estat per Maverick Viñales (Blusens by Paris Hilton) i Nico Terol (Bankia Aspar) sortirà tercer. Héctor Faubel ha aconseguit la primera posició quan ja s'alçava la bandera de quadres, fent un espectacular gir. Ha superat, fins i tot, per una dècima, el récord que tenia Marc Márquez. El català Maverck Viñales s'ha quedat a 9 milèssimes de superar Faubel. Johann Zarco (Blusens by Paris Hilton) serà qui encapçali la segona línia de la graella. Només ha caigut el pilot de Malàisia, Zulfahmi Khairuddin (AirAsia-SIC-Ajo), i demà no competirà.

 

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada