Dos gols in extremis confirmen la ratxa del Lleida (2-0)

Albert Bermúdez - 18/09/2011, 21:18

El Lleida Esportiu ha guanyat un enfrontament molt avorrit, en què no hi ha hagut emoció, dominats ni dominadors però que, sorprenentment, ha acabat amb dos gols per als blaus als últims minuts. Els anotadors han estat Asier i Juanma.

Asier lluita una pilota // Arxiu

El partit va tenir una primera part amb cert domini local, en què la sensació de perill a la porteria de Víctor va ser mínima però, d'altra banda, Imaz hauria pogut marcar al minut 11 després d'una gran jugada de Jorge Jiménez.

A la segona part la possessió ha estat més per al Terol, però el cert és que cap dels dos equips ha creat veritable perill. Tanmateix, i sense merèixer-ho massa, el Lleida s'ha avançat a falta de 2 minuts per acabar el temps reglamentari quan Asier, en posició dubtosa, ha rebut una bona centrada des de la dreta de David Giménez i ha creuat bé el xut per batre Óscar en la que era la primera rematada del partit entre els tres pals. El Lleida havia jugat una bona primera part però no havia mostrat massa mèrits per guanyar a la segona. Tanmateix, el Terol no havia creat gens de perill al llarg del partit i el tanto d'Asier els ha fet molt mal. El tècnic del CD Terol, Félix Arnaiz, ha protestat molt la posició en què Asier havia rebut la pilota i ha estat convidat a marxar del camp. Però l'1-0 al minut 88 no ho ha estat tot ja que, amb el Lleida replegat en defensa i el Terol intentant-ho a la desesperada, Juanma ha culminat un contraatac en el segon i definitiu gol.

Tot i guanyar un punt en les dues primeres jornades de Lliga, aquesta és ja la tercera victòria consecutiva del Lleida, que puja fins la tercera posició, en zona de playoff. A més, aquesta és la primera vegada que els d’Emili Vicente acaben amb la porteria imbatuda. La nota negativa del partit l’ha deixat Jorge Jiménez, que s’ha vist obligat a deixar el terreny de joc per un esquinç al turmell, segons ha comunicat Emili Vicente en roda de premsa.

Les declaracions:

Emili Vicente (Entrenador Lleida Esp.)

“Hauríem d’haver marcat un gol a la primera part però no hem tingut prou encert”

“Els jugadors sabien que tard o d’hora deixaríem la porteria a zero i avui era el dia”

“La defensa ha estat bé avui, però encara queda ens molta feina per mantenir el bon nivell”

Víctor Ibañez (porter Lleida Esp.)

“Hem estat molt sòlids en defensa, però hem d’anar cuidant-la partit a partit”

Fitxa del partit

Lleida Esp.: Víctor; Sobregrau, Jerson, Pau, Verdú; Jaume, Massana (David Jiménez 81’), Jorge Jiménez (Canario 71’) , Asier, Imaz (Juanma 57’); i Javi

CD Terol: Óscar, Carlos David, Aimar, Pablo García, Negral, Cristian (Salas 64’), Monforte, Valleros, Gerardo (Chirri 72’), Ismael i César

Gols: 1-0 Asier (88’); 2-0 Juanma (90+3’)

Targetes: Amonestats els locals Jaume i Asier. El tècnic visitant ha estat expulsat.

Comparteix i comenta

En portada