El Ràcing queda FalKO (4-0)

Àngel Bravo - 18/09/2011, 19:59

L’Atlètic de Madrid aconsegueix la seva primera victòria de lliga contra el Reial Ràcing Club de Santander al Vicente Calderón, amb hat-trick del colombià Radamel Falcao, l’home que pretén fer oblidar als matalassers les desaparicions de Forlán i del Kun Agüero del club. Després del bon joc vist a l’Europa League contra el Cèltic de Glasgow la setmana passada, els roig-i-blancs desperten en el campionat de lliga demostrant una solidesa més que suficient per recuperar les seva zona habitual de la taula. Un quart gol d'Adrián ha tancat el partit.

Falcao, el rei del partit d'avui al Calderón. Foto: Arxiu

Avui al Vicente Calderón sols hi hagut un equip al camp, i aquest ha estat l’Atlètic de Madrid. L’equip de Gregorio Manzano ha sabut aprofitar les bones vibracions lluides a la lliga europea i ha regalat quatre gols a l'afició davant d'un Ràcing de Santander que encara s'ha de cuinar. 

La primera ocasió pel conjunt local ha arribat al minut 6, firmada per Miranda que, de cap i picada al primer pal després d'una bona jugada iniciada al punt de córner, ha col·locat una difícil esfèrica a Toño, que ha parat espectacularment. L'Atlètic de Madrid s’ha animat, a partir d'aquí, a tocar més la pilota, dominant el camp i la iniciativa; i Falcao i Diego, els protagoinistes del partit europeu contra el Cèltic, han brillat de nou en tota la primera part.

Els càntabres, per la seva banda, s’han quedat a l’aguait al seu camp, esperant l’error dels madrilenys per sorprendre al contraatac. Amb tot, allò que es preveu sols demana temps perquè arribi, així que el primer gol roig-i-blanc ha aparegut al minut 22, de les botes de Radamel Falcao Garcia, després d'una preciosa jugada de combinació, en què la pilota arriba a la banda esquerra de Reyes, que centra amb l’interior cap a la petita perquè Falcao la remati en mitja volta al segon pal, imparable pel porter del Ràcing. El colombià ha obert la capsa de Pandora, d'on ha sortit el segon gol al 33, en xiular l'àrbitre un penal efectuat per Osmar sobre Diego, que Falcao ha efectuat amb "paradinha" inclosa. I encara hi hauria un gol anul·lat per fóra de joc al 43, després que Turán, jugador també destacat avui, s’ha inventat una bala cap a Toño, que ha refusat als peus de Falcao.
 
El segon temps ha reprès la metxa del primer, i després de tan sols deu minuts, ha arribat per assistència de Turán, el tercer de Falcao, que ha tocat l'esfèrica per dibuixar una preciosa paràbola per sobre de Toño. El Ràcing ha vist com els minuts se li venien a sobre, intentant arribar de manera més desesperada a l’àrea de Curtois, mentre que l'Atlètic ha calmat el partit cedint la possessió als visitats, com a conseqüència del marcador. No obstant això, el partit era plènament roig-i-blanc, i per sentenciar-lo ha arribat el quart i definitiu gol d’Adrián, de cap i de nou per assistència de Turán. I encara podria haver caigut la maneta si ho hagués volgut Neptú, ja que Turán ha buscat el cinquè en la darrera ocasió de perill de l'Atlètic. Els d'Héctor Cooper hauran de prendre nota i demostrar més presència a la propera jornada, on s'enfrontaran a casa amb el Reial Madrid.
 
Fitxa del partit:
Estadi: Vicente Calderón. Abans d’iniciar-se el partit, el conjunt d’handbol de l'Atlètic de Madrid ha ocupat el camp per compartir el títol d’enguany amb l’afició matalassera.
At. de Madrid: Curtois, Mata, Cardoso, Filipe Luis, Mario, Reyes (Juanfran,75’), Diego (Rivas,45’), Tiago, Turán, Falcao (Pizzi,67’), Perea i Miranda.
Ràcing de Santader: Toño, Osmar, Cisma, Arana (Ariel,65’), Álvaro González, Tziolis, Adrián (Vedia,66’), Acosta, Luque (Serrano,45’), Stuani.
Gols: Falcao (23’, 35’, 55’), Adrián (77’).
Àrbitre: Iglesias Villanueva (gallec). Groga a Suárez (30’), a Perea (71’), a Acosta (74’), a Osmar (83’) i a Adrián (88’).

 

Comparteix i comenta

En portada