Empat al derbi català i primer punt del Llagostera (0-0)

Edgar Alsina - 18/09/2011, 22:14

El Llagostera-Badalona tancava al Municipal la cinquena jornada de la Segona Divisió B. Tot i que potser els gironins han merescut més, l'empat és un resultat de justícia.

 

Marc Mas, avui contra el seu ex-equip

El Llagostera rebia l'equip de Badalona amb certes urgències, doncs encara no havien puntuat. Els de Manolo Márquez, per altra banda, visitaven un dels, segons el mister, camps més difícils de la categoria, coneixedors de la importància de guanyar per a seguir a dalt.

I ha estat el Badalona el primer en provar sort al minut 18. Una internada per la banda esquerra d'Àlex ha obligat Wilfred a lluïr-se en l'un contra un. Tarradellas per la seva part, rematava de cap a les mans de Marcos deu minuts després.

Al 31, ha estat Eloi Amagat qui ha provat sort penjant una falta que s'ha passejat per la línia de gol, i seria ja al 41 quan el Llagostera tindria l'ocasió més clara del partit quan, Uri Santos ha enviat la pilota al pal amb un xut desde la frontal. El rebot ha anat a parar a peus de Marc Mas, qui s'ha trobat novament amb Marcos.

A la segona part, el Badalona ha tornat a tenir una clara ocasió quan la pilota ha arribat a Robles, qui ha perdonat a boca de canó. Wilfred estava pletòric i el Llagostera seguia apretant a dalt. Mentrestant, els homes de Márquez seguien amb un plantejament força conservador.

Al minut 61 una jugada assajada ha estat a punt de donar una al·legria als locals. Una centrada de Quim Boadas era rematada per Aimar Moratalla al segon pal. La pilota s'ha perdut a centimetres del travesser badaloní.

El Llagostera seguia apretant i el públic feia la seva cridant l'arbitre, qui no ha volgut veure penal de Robles sobre Uri Santos, qui a més ha estat amonestat per tirar-se.

Al final, un puntet per a cada equip. El Llagostera visitarà dijous el Saragossa B, i el Badalona rebrà el Gandia.

 

Fitxa tècnica:

Municipal de Llagostera 300 espectadors.

LLAGOSTERA: Wilfred, Barón, Vallho, Quim Boadas, Tito, Eloi, Tarradellas, Enric Pi (Pedrito, 84'), Mas i Uri.

BADALONA: Marcos, Vazquez, Robles, Ferrón, Pugui (Serramitja, 74'), Manga, Goikoetxea (Bueno, 64), César, Álex, Julian i Ceballos.

Àrbitre: Barberà Fuentes (València) ha amonestat Barón, Tarradellas i Uri pel Llagostera; i Robles i Goikoetxea pel Badalona.

 

 

Comparteix i comenta

En portada