Stoner segueix amb el bon ritme

Georgina Fàbregas - 18/09/2011, 16:14

MotoGP

Casey Stoner ha tornat a guanyar i amplia distàncies // Moto GP

Casey Stoner torna a guanyar i segueix augmentant la distància, segueix amb bon ritme i va reafirmant el lideratge del mundial. L'australià s'ha col·locat en primera posició just en el primer gir i ja no ha deixat la posició fins veure la bandera de quadres. El seu company d'equip Dani Pedrosa l'ha seguit en la classificació i ha acabat segon. El seu principal rival, Jorge Lorenzo, ha estat tercer. Valentino Rossi (Ducati Team) que havia de sortir des de la 13ena posició, finalment ha sortit des del carril dels mecànics perquè han decidit canviar el motor de la Ducati, utilitzant un setè motor quan només se'n poden utilizar sis sense penalització, i finalment ha aconseguit la desena posició. L'italià Marco Simoncelli (San Carlo Honda Gresini) i Ben Spies ha dut a terme una forta lluita, que finalment ha guanyat l'italià i s'ha fet amb la quarta posició. Jorge Lorenzo ha aprofitat un error de frenada de Simoncelli i ha pogut pujar en el tercer graó del podi.

1. Casey Stoner, 2. Dani Pedrosa, 3. Jorge Lorenzo, 4. Marco Simoncelli, 5. Ben Spies, 6. Álvaro Bautista, 7. Nicky Hayden, 8. Héctor Barberá, 9. Cal Crutchlow i 10. Valentino Rossi

Moto2

Marc Márquez ha disputat una carrera brillant // Moto GP

El català Marc Márquez (CatalunyaCaixa Repsol) ha fet una carrera espectacular a Motorland i retalla distàncies respecte Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) que avui només ha pogut acabar vuitè. Márquez que sortia des de la pole position ha estat lluitant durant les primeres voltes amb Scott Redding, a la que ràpidament s'hi han afegit Andrea Iannone (Speed Master) i Stefan Bradl. Tots aquests rodaven a un ritme molt elevat i molt igualat, en el mateix segon, una batalla molt ràpida. A falta de set voltes pel final Andrea Iannone s'ha passat de frenada i Márquez ha aprofitat aquest error per augmentar la distància i assegurar-se que l'italià no el podria avançar. El català ha pogut creuar la línia de meta amb dos segons d'avantatge i s'ha proclamat clar vencedor de Moto2. Tot i la petita relliscada Iannone ha pogut ser segon i Simone Corsi, tercer, que ha protagonitzat un duel particular amb Alex de Angelis, que ha acabat quart.

1. Marc Márquez, 2. Andrea Iannone, 3. Simone Corsi, 4. Alex de Angelis, 5. Aleix Espargaró, 6. Bradley Smith, 7. Thomas Luthi, 8. Stefan Bradl, 9. Dominique Aegerter i 10. Mika Kallio

125cc

Terol, guanyador i líder del mundial // Moto GP

El pilot de Bankia Aspar, Nico Terol, ha tornat a donar un cop sobre la taula i s'ha imposat als seus rivals, aconseguint així més distància per fer-se amb el títol de campió de la categoria. Només començar, ha fet una molt bona sortida des de la segona plaça i s'ha escapat de la resta de pilots i ha acabat aconseguint una distància de més de sis segons quan ha creuat la línia de meta, sense perdre cap vegada la primera posició. Héctor Faubel (Bankia Aspar) ha caigut a terra a l'última volta, després d'haver mantingut una forta lluita amb Johann Zarco (Avant AirAsia Ajo), que ha pogut ser segon, per davant de Maverick Viñales (Blusens by Paris Hilton Team) que ha estat tercer i que aquesta vegada no veia possible formar part del podi.  Terol ha aconseguit amb els punts d'avui distanciar-se encara més del francès Zarco, ara els separen 36 punts. Salom, Vázquez i Cortese han mantingut també una lluita per cinquena posició, que finalment s'ha endut Vázquez, ja que amb la caiguda de Faubel, Salom ha pogut ser quart.

1. Nico Terol, 2. Johann Zarco, 3. Maverick Viñales, 4. Luís Salom, 5. Efrén Vázquez, 6. Dany Kent, 7. Sandro Cortese, 8. Alberto Moncayo, 9. Adrián Martín i 10. Jonas Folger 

Comparteix i comenta

En portada