Catalunya revalida la Copa del Món de curses de muntanya

Ferran Mayans - 19/09/2011, 18:33

Membres de la selecció catalana en una de les proves de la Copa del Món.

La selecció catalana de curses de muntanya es va proclamar ahir campiona del món per setena vegada consecutiva. Va a ser a Lecco, a la regió italiana de Llombardia, on es va celebrar l'última de les proves d'aquesta competició.

L'equip català va aconseguir defensar en la cursa transalpina els 66 punts d'avantatge que tenia sobre el segon classificat, la selecció basca. Pere Aurell, en categoria masculina, i Laia Andreu, en la femenina, van obtenir la sisena posició i van ser els millors catalans d'aquesta última prova.

Els guanyadors a Itàlia van ser l’anglès Tom Owens i la italiana Emanuela Brizio. Luis Alberto Hernando i Oihana Kortazar van aconseguir també en aquesta prova adjudicar-se els títols individuals. Tots dos van acompanyar la selecció catalana al graó més alt del podi, una posició que els atletes catalans ha ocupat ininterrompudament en les set últimes edicions de la Copa del Món.

 

Comparteix i comenta

En portada