El Barça Alusport vol seguir amb la seva bona ratxa

Jaime Mora - 19/09/2011, 18:27

El FC Barcelona s’enfronta dimarts a les 21:00 contra el Fisiomedia Manacor al Palau Blaugrana. Els catalans volen continuar amb la seva bona ratxa d’inici de temporada amb una tercera victòria consecutiva. El partit es juga dimarts perquè el cap de setmana el Barça juga competició europea, la UEFA Futsal Cup.

Torras, un dels grans culpables de l'èxit blaugrana// LNFS

Els blaugranes arriben a la tercera jornada amb molta confiança després de divendres aconseguís la segona victòria més àmplia de la història de l’equip a primera divisió. Encara que són conscients de què no serà un partit fàcil, tot i que el Manacor encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada. Els catalans volen guanyar per arribar amb més confiança a la UEFA Futsal Cup i per seguir líders de la primera divisió.

Per la seva part, el Fisiomedia Manacor arriba amb la necessitat de puntuar després de començar la lliga amb dues derrotes consecutives. Els balears que varen ser la revelació de la temporada acabant en el Play-Off la temporada que tornava a la primera divisió, afronten aquest any un parell de reforços després de la important baixa del que va ser el millor jugador de la passada temporada, Miguelín.

Les estadístiques son favorables als catalans que han guanyat sempre al Palau als manacorins, que lluitaran per posar el partit difícil als líders.

Comparteix i comenta

En portada