El Bètis assalta San Mamés i és líder (2-3)

Alex Torremorell - 19/09/2011, 01:16

El Bètis de Pepe Mel aconsegueix la victòria per 2-3 a San Mamés. 9 de 9 pels verd-i-blancs en l'inici de lliga. Beñat, Nacho i Salva Sevilla han fet els gols dels visitants mentre que De Marcos i David López ho han fet pels locals. Els bètics no han sentenciat quan han pogut i han acabat patint.

Gran partit del Betis avui a San Mamés // Agències

Gran inici dels verd-i-blancs que ben aviat s'han posat per davant. Amorebieta ha comès una dura falta a la frontal de l'àrea al minut set de partit, i Beñat l'ha executat perfectament. La pilota s'ha colat pel pal de Gorka. Gairebé sense temps a que l'Athletic pogués reaccionar ha arribat el segon gol del Bètis. Gran jugada del lateral Nacho per banda esquerra, que després de fer la paret amb Jonathan Pereira s'ha plantat davant de Gorka i l'ha superat sense dificultats. En dotze minuts el conjunt de Pepe Mel ja havia aconseguit perforar la porteria bilbaïna en dues ocasions.

Després d'aquest gran inici de partit dels visitants, l'Athletic poc a poc ha anat fent-se amb el control del partit amb perilloses arribades a la porteria defensada per Casto. LLorente i De Marcos han estat a prop de batre al porter extremeny. Tot i això, al minut 33 de joc, Santa Cruz, titular en absència del lesionat Rubén Castro, ha enviat una pilota al pal en el que podia haver estat la sentència. Però cinc minuts més tard ha arribat el que tothom s'intuïa. De Marcos ha fet pujar l'1-2 al marcador després d'una gran jugada de Susaeta.

Lluny de tirar-se enrere, el Bètis ha reaccionat al gol amb la valentia pròpia d'un gran equip i han buscat el tercer. Tercer gol que ha arribat just al límit del descans després d'un penal comès per De Marcos, al tocar la pilota amb el braç. Salva Sevilla ha transformat el penal.

L'Athletic ha sortit molt fort en aquesta segona part i ha disposat de diverses ocasions per retallar la distància en el marcador, però no han tingut fortuna cara porta. Malgrat l'empenta dels de Bielsa, els sevillans l'han tornat a tenir. Santa Cruz ha enviat novament una pilota al pal en el que hagués posat molt costa amunt el partit pels bascos.

A partir d'aquí, els lleons s'han llençat a buscar la porteria rival buscant la remuntada. Però Casto, molt atent en totes les accions de perill, ha resolt amb èxit tots els intents dels bascos per retallar distàncies al marcador. Fins que al minut 85 de partit, David López ha posat el 2-3 al marcador en un altre penal, també per mans, en aquesta ocasió de Chica.

La polèmica ha arribat en el temps de descompte, on Nacho ha tocat la pilota amb la mà dins l'àrea bètica. L'àrbitre s'ha desentès de l'acció i no ha assenyalat penal. Tots dos equips han acabat amb deu jugadors degut a les expulsions de Mario i Amorebieta.

Fitxa tècnica:

Athletic Club: Gorka; Iraola, Javi Martinez, Amorebieta, De Marcos; Iturraspe, Gurpegi; Muniain, Susaeta, Gabilondo; i Llorente.

Bètis: Casto; Chica, Mario, Dorado, Nacho; Iriney, Beñat, Salva Sevilla; Jefferson Montero, Jonathan Pereira, i Santa Cruz

Gols: 0-1 Beñat (7'), 0-2 Nacho (12'), 1-2 De Marcos (37'), 1-3 Salva Sevilla (p, 45+1') 2-3 David López (p, 85')

Comparteix i comenta

En portada