La ConsultaQatar insinua un referèndum pel 2012

Pau López - 19/09/2011, 19:34

La plataforma ConsultaQatar, que advoca per un referèndum obert a tots els socis amb l'intenció de ratificar o no l'acord amb Qatar Foundation, ha deixat aquesta tarda les portes obertes a que la consulta pugui tenir lloc l'any vinent, segons han declarat en una roda de premsa al Col·legi de Periodistes de Catalunya. 

Cases i Font, durant la roda de premsa // @PauLopez90

Els dos portaveus, Jordi Cases i Carles Font, han admés que si no hi ha "una alta acceptació" del vot en blanc que demanen als compromissaris en l'assamblea del proper dissabte, cosa que no esperen, deixaran reposar la iniciativa fins l'any que ve, o uns mesos com a mínim. Tot i "tancar la paradeta", les seves expectatives passen per assolir el nombre de firmes de socis suficients per forçar la proposta de referèndum a l'assamblea de 2012.

En l'hipotètic cas que així fos i la majoria de socis es decantés pel "No", el vicepresident econòmic, Javier Faus, ja ha advertit que la votació mai "serà vinculant durant la propera temporada". És a dir, caldria esperar a l'any 2013 per tornar a veure la samarreta blaugrana impol·luta.

Cases i Font han lamentat també el joc brut i les traves de la junta directiva, a la qual han comparat amb el Madrid, que tenia la "gespa llarga i seca" perquè la pilota rodés lenta. Alhora que han criticat que "la junta de (Sandro) Rosell no és transparent ni democràtica".

 

Comparteix i comenta

En portada