Stekelenburg, a l'hospital per la brutal puntada de Lucio

Sergi Pagès - 19/09/2011, 13:33

El porter holandès va ser evacuat del camp després de rebre una forta puntada de Lucio al cap. Stekelenburg va perdre la consciència durant uns minuts i va ser retirat amb un collarí al coll. El porter de la Roma ha passat la nit a l'hospital i estudia prendre mesures contra el central de l'Inter.

Stekelenburg va perdre la consciència durant minuts

Segons el representant del porter, Robert Jansen, Stekelenburg "està bé i ha passat una nit tranquila" després de ser ingressat en un hospital de Milà la passada nit com a conseqüència d'un fort cop al cap rebut en el darrer partit de lliga. Jansen també ha explicat que al porter holandès li han hagut de fer diversos punts de sutura al cap, però que totes les proves descarten cap ferida interna.

La polèmica jugada va tenir lloc quan corria el minut 18 del partit que enfrontava l'Inter i la Roma al Giusseppe Meazza. Sneijder va realitzar una passada llarga cap a Lucio, a la qual es va avançar Stekelenburg, que va blocar la pilota. El central de l'Inter, lluny de donar la pilota per perduda, va llençar una puntada de peu desesperada que va colpejar en el cap del porter, deixant-lo inconscient sobre la gespa. El representant del porter ha fugit del debat sobre la seva voluntarietat i s'ha limitat a assegurar que quan Stekelenburg es millori ja s'estudiarà "la possible responsabilitat de Lucio".

 

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada