Catalunya, reconeguda per la Federació Mundial de Dards

Ferran Mayans - 20/09/2011, 18:59

La delegació catalana al Mundial de Castlebar.

La Federació Catalana de Dards ha estat reconeguda aquest matí com a membre de la Federació Mundial. L'assemblea en què s'ha pres la decisió s'ha celebrat a Castlebar (Irlanda), i l'inclusió de Catalunya ha rebut 18 vots favorables, 8 abstencions i dos vots en contra (els d'Espanya i Anglaterra). Juntament amb Catalunya, s'ha aprovat la incorporació d'Ucraïna, Nigèria, Jersey i Uganda, i ja són 71 els països reconeguts oficialment.

Aquesta decisió tindrà un efecte immediat pel que fa a l'aspecte esportiu, ja que demà mateix Catalunya podrà participar en el Mundial que es disputa en aquesta mateixa localitat irlandesa. La delegació catalana serà una de les 36 que hi competiran.

En categoria masculina, Catalunya es jugarà l'accés a la següent ronda amb Austràlia, Dinamarca, la República Txeca i l'Illa de Man; en la femenina, les catalanes han quedat enquadrades en el grup de Suècia, Holanda i Lituània. En les dues categories, també hi participa la selecció espanyola, de manera que en fases posteriors és possible un enfrontament Catalunya-Espanya. El campionat es disputarà fins el dia 24 d'aquest mes.

 

Comparteix i comenta

En portada