El Barça Alusport segueix imparable (5-2)

Jaime Mora - 20/09/2011, 23:47

El FC Barcelona Alusport s’imposa amb facilitat a un Fisiomedia Manacor que segueix notant la baixa de Miguelín. Ari l’home del partit amb dos gols. Amb aquesta victòria els blaugranes segueixen líders de la Primera divisió.

Igor peça important en la victòria blaugrana d'avui // LNFS

El partit ha començat amb l’equip blaugrana les idees clares i decidit a imposar-se des de el primer minut al marcador. En els primers minuts el Barça ha agafat el control del partit. Tot d’una això s’ha vist reflectit quan els homes de Marc Carmona s’ha avançat al electrònic amb un gol en el minut 2 del brasiler Ari amb una passada del seu compatriota Igor.  Només quatre minuts més tard, els catalans han tornat a marcar, aquesta vegada Lin ha batut a Toñete després d’una jugada d’estratègia. El porter del Manacor que s’ha vist superat per la gran qualitat ofensiva dels blaugranes. Al minut 15 els protagonistes han estat els mateixos que al primer gol, Igor ha realitzat un contracop del qual el rebuig ha caigut a Ari que ha marcat el seu doblet personal. Abans de la mitja part, el Manacor ha retallar distàncies amb un gol de Javi Rodríguez després d’un contracop que ha provocat una aturada d’una falta per part de Toñete. Amb el 3-1 s’ha arribat al descans.

A la represa els homes de Marc Carmona han baixat el ritme, i això ha provocat un millora dels manacorins. Tot i la millora, els balears no han estat capaços de batre a Cristian, tot i els nombrosos intents  del Fisiomedia. Quan ja faltava poc pel final del partit, ha tornat sorgir la gran qualitat i efectivitat dels catalans que han tornat a marcar dos gols més. El quart gol l’ha fet Wilde i el cinquè Gabriel que s’ha estrenat com golejador amb l’equip blaugrana.  Els manacorins han arriscat apostant a jugar amb porter-jugador per intentar donar la volta al marcador. Aquesta tàctica ha donat els seus fruits amb un gol del jugador brasiler del Manacor, Paulinho. Amb el marcador 5-2 s’ha acabat el partit.

El Barça Alusport ha tornat a fer gala de la seva gran plantilla. Els homes de Marc Carmona s’han imposat amb contundència i facilitat al conjunt balear. Els blaugranes segueixen líders i aquest cap de setmana s’estrenen amb competició europea.

Fitxa del Partit

FC Barcelona Alusport: Cristian, Torras, Ari, Igor i Fernandao; Gabriel, Javi Rodríguez, Lin, Sergio Lozano, Saad i Wilde.

Fisiomedia Manacor: Toñete, Jesús Illán, J.C. López, José Ruiz i Rubén; Joselito, Javi Rodríguez, Vega, Martín Amas i Paulinho.

Gols:  Ari 1-0 (2’), Lin 2-0 (6’), Ari 3-0  (15’), Javi Rodríguez 3-1 (20’), Wile 4-1 (33’), Gabriel 5-1 (35’), Paulinho 5-2 (38’).

Targetes:  Els àrbitres del partit Alonso Montesinos i Rubio Farjado només han amonestat a jugador del Manacors, aquests han estat Toñete, Jesús Illán i Martin Amas.

Comparteix i comenta

En portada