Emoció sense gols al Reyno de Navarra (0-0)

David Castelreanas - 20/09/2011, 21:51

Repartiment de punts entre Osasuna i Sevilla en un partit en el que ha pogut guanyar qualsevol. Les oportunitats han estat desbaratades per les bones intervencions d'Andrés Fernández i Javi Varas. Bon partit dels homes de banda d'Osasuna - Cejudo i Lamah - i de Jesús Navas.

Jesús Navas es lamenta d'una oportunitat fallada

Hi havia expectació per veure quina seria la reacció dels homes d'Osasuna després d'haver rebut un sever correctiu en la darrera jornada al Camp Nou. Però el cert és que avui han fet un partit més que acceptable i podrien haver-se endut els tres punts si no hagués estat pel gran partit de Javi Varas.

De fet, han estat superiors els locals durant la primera part, però ni Cejudo ni Lolo han estat encertats de cara a porta. Per part sevillista, Navas s'ha mostrat incisiu però excessivament sol en zones ofensives.

A la segona part tots dos equips han buscat el gol amb insistència i fruït d'això el partit s'ha tornat més vistós. Puñal i Nino han forçat a intervenir a un Varas molt segur, mentre que Trochowski, i un altre cop Navas, han fallat ocasions molt clares. A falta de vint minuts, l'afició local ha protestat molt una jugada en què un defensor del Sevilla ha colpejat la pilota amb la mà, però l'àrbitre no ho ha vist. Una acció que podria haver canviat el resultat inicial, però finalment no hi ha hagut gols i tots dos equips s'han hagut de conformar amb un punt.

Fitxa del partit

CA Osasuna: A. Fernández; Bertrán, Rubén, Roversio (Miguel Flaño 67'), Raitala (Damià 73'); Puñal, Lolo (R. García 56'), Cejudo, Lamah; Nino i Kike Sola.

Sevilla FC: Varas; Coke, Cáceres, Spahic, Navarro; Fazio, Trochowski (Rakitic 65'), Armenteros (Perotti 69'), Navas, Del Moral; Negredo (Kanouté 75').

Gols: No n'hi ha hagut.

Incidències: el col·legiat madrileny Del Cerro Grande ha amonestat als locals Roversio (57') i Nino (71'), i als visitants Spahic (10') i Fazio (15').

Comparteix i comenta

En portada