La Penya ja té al seu pivot: arriba Pape Sow

Álvaro López - 20/09/2011, 20:55

El pivot senegalés, de 29 anys i 2.08 metres d'alçada, estarà un mes de prova a les files del FIATC Joventut, amb la possibilitat dampliar el contracte per a tota la temporada. Sow ja té experiència a la Lliga Endesa (fins ara Lliga ACB), on va arribar de la mà del Lucentum Alicante al 2010. La darrera temporada va ser membre del Baskònia.

 

Pape Sow tindrà a la Penya el rol de d'autèntic pivot. Un cinc pur, fort i àgil i amb molta experiència al bàsquet europeu. Després de provar sort a l'NBA de la mà dels Toronto Raptors, Sow va arribar al vell continent la temporada 2007-08 de la mà del Salsonica Rieti. També va jugar a l'Armani Jeans de Milà fins aterrar a Espanya gràcies al Qelat Cajasol de lliga LEB. Va ser l'any 2009 quan va ser campió amb  l'Asseco Prokom polonès. A l'any següent va aterrar a l'ACB on té unes mitjanes de 7 punts i 5 rebots en els 37 partits que ha jugat.

Comparteix i comenta

En portada