Napoli, Juventus, Udinese i Cagliari: Sis de sis

Marcel Sanromà - 20/09/2011, 14:49

Cavani va fer un hat trick // Agències

Fins a quatre equips han aconseguit sumar dues victòries en els dos primers partits de lliga. En canvi, Cesena i Bologna compten els dos xocs per derrotes. Milan, Inter i Roma es despengen amb un sol punt, i Gasperini, tècnic nerazzurro, ja veu la guillotina de cua d'ull.

Dos dels tècnics més qüestionats a aquestes tendres altures de temporada són Luis Enrique a la Roma i Gasperini a l'Inter, i ambdós s'enfrontaven dissabte al Giuseppe Meazza. La Roma va proposar més, però el partit va acabar en taules, i ambdós s'enfonsen a la classificació amb un sol punt en dos partits.

Lúcio va enviar Stekelenburg a l'hospital

Durant el partit, l'interista Lúcio li va clavar una coça a Stekelenburg, porter romà, que va enviar l'ex de l'Ajax a l'hospital amb una commoció cerebral.

Tampoc ho va fer millor el Milan, que després d'arrencar un punt del Camp Nou a la Champions, i sense Ibrahimovic, va caure diumenge per 3-1 al San Paolo. El Napoli va donar la volta al gol inicial d'Aquilani amb un hat trick de Cavani, que ha començat la temporada tan en forma com va acabar la passada.

Els napolitans són líders, perquè han fet un gol més que la Juventus, que va imposar-se al Siena per 0-1 amb gol de Matri i manté el coliderat.

Kucka celebra el gol a la Lazio // Agències

Tampoc afluixa Udinese tot i la marxa d'Alexis Sánchez, i va imposar-se per 2-0 a la Fiorentina amb gols de Di Natale i Mauricio Isla. El darrer en discòrdia és el Cagliari, que dissabte va superar per 2-1 el nouvingut Novara (gols de Thiago Ribeiro i Larrivey pels locals i de Morimoto pels visitants), que suma 0 punts i cau al pou.

Cas a part és el de l'Atalanta, que tot i que ha sumat un empat i una victòria en l'inici de lliga, i veu com li funcionen els fitxatges (Maxi Moralez en va fer dos la setmana passada i diumenge Denis va marcar el gol de la victòria per 1-0 davant el Palermo), continua com a últim classificat amb -2 punts. Tot i això, lectura positiva, en dues jornades ja gairebé ha eixugat la sanció que li van imposar per la trama d'apostes.

Atalanta-Palermo passat per aigua // Agències

Els qui sí tenen els 4 punts que els correspon són Genoa i Catania. Aquest cap de setmana els primers van guanyar a domicili la Lazio per 1-2. Els romans, tot i la titularitat de Cissé i Klose, només van poder marcar mitjançant Sculli, mentre que pels blau-i-vermells ho van fer Palacio i Kucka. Els sicilians, per la seva banda, van imposar-se per 1-0 al Cesena amb gol de Maxi López de penal.

Altres resultats van ser el Bologna 0 Lecce 2 (Giacomazzi i Grossmüller), el Parma 2 Chievo 1, amb doblet de Giovinco pels locals i gol de l'exparmesà Paloschi pels visitants.

 

 

 

 

 

Classificació:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada