El Vila-real aconsegueix la primera victòria (2-0)

Marcel Sanromà - 21/09/2011, 00:01

Garrido ja respira una mica més tranquil després que el seu Vila-real hagi vençut el Mallorca a El Madrigal i hagi sumat la primera victòria de la temporada gràcies a dues excel·lents definicions de Rossi i Nilmar.

Giuseppe Rossi ha obert el marcador del partit. // Arxiu

Només havien passat set minuts quan Giuseppe Rossi guanyava l'esquena a la defensa del Mallorca i, escorat a la banda, superava la sortida d'Aouate amb un magnífic xut ajustat i ras. Era l'1-0, i el Mallorca ja ha anat a remolc tot el partit. Encara hauria pogut ampliar distàncies el Vila-real a la primera part, però no ho ha fet fins a la segona.

Al minut 52, Borja Valero s'ha inventat una brillant passada que ha agafat l'esquena de tota la defensa bermellona, que estava molt avançada, i Nilmar ha marcat després de retallar el porter balear. Un altre brillant gol per arrodonir la nit. Hauria pogut marcar quatre minuts després el Mallorca amb un gran xut de Sergio Tejera que ha marxat llepant el segon pal.

La calma i la tranquil·litat han regnat a El Madrigal durant la següent mitja hora, fins que els visitants han decidit prémer l'accelerador als minuts finals. Al 87 hauria pogut marcar el Mallorca després d'una sortida en fals de Diego López, però la pilota desviada l'ha pogut treure Zapata de xilena sota pals. Tot i això, uns minuts abans, l'àrbitre ha anul·lat encertadament un gol de Ramis de cap, perquè el capità balear estava en fora de joc en el moment de la centrada.

Amb tot, així s'ha acabat el partit. Primera victòria pels de la Plana, i relativament plàcida. El Vila-real suma quatre punts gràcies a un partit correcte amb alguns moments de certa lluïssor. El Mallorca s'ha mostrat inoperant durant la major part del partit, i tot i que ha pogut marcar en un parell de bones ocasions, ha inquietat poc Diego López, i es queda amb els tres punts que ja tenia.

Fitxa tècnica:

Vila-real: Diego López, Mario, Zapata, Musacchio, Català, Bruno, Borja Valero (Camuñas, '71), Cani (Marcos Senna, '62), De Guzman, Nilmar (Marco Rubén, '82) i Rossi.

Mallorca: Aouate, Cendrós, Chico, Ramis, Cáceres, Pina, Tissone (Alfaro, '64), Tejera, N'Sue, Aki (Gonzalo Castro, '72) i Víctor.

Gols: 1-0 ('7), Rossi, de xut creuat i escorat. 2-0 ('52), Nilmar, a passada de Borja Valero.

Arbitratge: González González, col·legi castellanolleonès, ha amonestat els visitants Pina ('42), Tissone ('43) i Chico ('89).

Comparteix i comenta

En portada