Un Atlètic de "9" (4-0)

Àngel Bravo - 21/09/2011, 23:13

Avui  a les 20h l'Atlètic de Madrid ha fet un partidàs invisible a l'aficionat del futbol. En una jornada intrasetmanal, fer jugar els de Manzano a la mateixa franja horària que els de Mourinho és probablement la millor manera de no saber que Falcao s'ha integrat a la perfecció al conjunt roig-i-blanc. Avui, qui ha pagat, o qui ha anat al Calderón, ha vist un contundent doblet del colombià, que, juntament amb el gol en pròpia de Lora i un altre de Domínguez, han dibuixat un nou 4-0 al marcador després de fer-ho contra el Ràcing.

Falcao celebra un gol. Foto: Arxiu

El club matalasser ha fet els deures a casa amb la seva nova ploma: Radamel Falcao. Tot i que n'ha provocat un i li n'han anul·lat dos, el colombià roig-i-blanc ha estat a l'alçada dels millors "9" de la lliga efectuant un doblet i esdevenint el clar protagonista del partit contra l'Sporting de Gijón. Amb tot, també cal esmentar el bon paper defensiu de l'equip de Manzano, ja que sols se'ls ha filtrat un gol en el que portem de campionat.

"Me considero responsable de esta mierda que hemos visto". Manolo Preciado, tècnic de l'Sporting, sintetitza d'aquesta manera tan esclafant el comportament del seu equip, que no ha sabut contenir les arribades de l'Atlètic. Tindran una nova oportunitat de sortir del pou de la taula en la següent jornada, precisament contra l'altra víctima matalassera, el Ràcing de Santander. L'Atlètic de Madrid, per la seva banda, viatjarà a Barcelona per enfrontar-se al conjunt de Pep Guardiola.

Fitxa del Partit

Estadi: Vicente Calderón, capacitat 54851 espectadors

Atlètic: Courtois, Sílvio, Miranda, Domínguez, Filipe, Assunçao, Gabi, Koke, Arda Turan, Salvio i Falcao.

Sporting: Cuéllar, Lora, Botía, Gregory, Damián, Sergio Álvarez, Rivera, Carmelo, Ricardo, De las Cuevas i Trejo.

Gols: Lora (pp, 1-0, 27'), Dominguez (2-0, 68'), Falcao (3-0, 72'), Falcao (4-0, 80').

Àrbitre: Iturralde González

 

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada