Braulio es declara culpable d'agressió sexual

Sergi Pagès - 22/09/2011, 12:17

El davanter del Saragossa ha admés els càrrecs d'agressió sexual que se li imputen. Braulio hauria abusat sexualment d'una dona el passat dilluns en ple centre de Saragossa. Com que no té antecedents penals, el jugador ha quedat en llibertat amb càrrecs a l'espera de que es concreti la pena corresponent.

Braulio, culpable d'agressió sexual

Segons ha pogut trascendir a diversos mitjans de Saragossa, el davanter canari Braulio hauria reconegut davant de la Guàrdia Civil ser el responsable de l'agressió sexual que va denunciar una dona el passat dilluns a la capital aragonesa. Segons el futbolista, que va ser detingut ahir, no va poder resistir-se a l'atracció de la denunciant i la va atacar sexualment. A més, hauria reconegut haver participat en tres episodis similars en les darreres setmanes. Actualment Braulio es troba en llibertat amb càrrecs, ja que no té cap antecedent penal, a l'espera que el jutge li comuniqui la pena que se li imposa.

Els fets en qüestió es remunten a la nit del passat dilluns. La denunciant, d'uns 30 anys d'edat, circulava per un cèntric carrer de Saragossa quan, de sobte, un individu la va sorprendre per l'esquena i la va subjectar amb força amb els braços contra el seu tòrax. Ella va demanar que la deixés anar, però no va passar. L'individu la va llençar al terra i va començar a realitzar tocaments que es van veure interromputs quan una persona va aparéixer al carrer. L'individu va marxar i la dona va anar a denunciar el succeït a la Guàrdia Civil.

Comparteix i comenta

En portada