Cazorla, letal en els xuts de falta, enfonsa l'Athletic (1-0)

Marc Fontrodona - 22/09/2011, 09:45

Encara és d'hora, però uns han començat molt i molt bé i els altres malament. Els aficionats del Màlaga comencem a somiar i els de l'Athletic a emprenyar-se. Ja afrontaven aquest partit així, però després dels 90 minuts, s'han consolidat les dues dinàmiques. Tot això, provocat per un golàs de falta del fitxatge estrella dels andalusos, Santi Cazorla.

Cazorla està imparable // Agències

Marcelo Bielsa va plantejar una variant tàctica per intentar sorprendre, però no va funcionar. Llorente estava molt sol i, abans del gol, només el Màlaga va ser capaç de posar en perill la porteria rival. La més clara la va tenir Baptista, amb un fort xut al travesser.

Després, quan el partit estava més travat, va aparèixer Cazorla, que justificant els 19 milions d'euros que va costar el traspàs, va clavar un gol de falta imparable per Iraizoz. El quart en lliga, el tercer a pilota parada. Passat el gol, només Toquero amb una rematada a les mans del porter, va inquietar els malaguenys.

El domini fins el final, va seguir pels de blanc-i-blau, i els aficionats que van anar a la Rosaleda van marxar amb un somriure d'orella a orella.

 

Fitxa tècnica:

Màlaga CF: Caballero; Gámez, Mathijsen, Demichelis, Eliseu; Joaquín (Sebastián Fernández, m.87), Toulalan, Duda (Maresca, m.79), Cazorla; Baptista i Van Nistelrooy (Rondón, m.63).

Athletic de Bilbao: Iraizoz; Gurpegui, Javi Martínez, Ekiza; Iraola, Iturraspe (David López, m. 65), De Marcos, Muniain; Gabilondo, Llorente y Susaeta (Igor Martínez, m.57) (Toquero, m.71).

Gol: 1-0, m.61: Cazorla.

Àrbitre: Teixeira Vitienes (Col·legi Càntabre). Va amonestar Cazorla (m.75) pel Màlaga; i Iturraspe (m. 60), Toquero (m.83) i Javi Martínez (m.89) per l'Athletic.

Comparteix i comenta

En portada