L'Espanyol ho mereixia i Pandiani resol in extremis (1-0)

Albert Bermúdez - 22/09/2011, 21:57

Tot i que la primera part ha estat aturadíssima per part de tots dos equips, l'Espanyol ha merescut més en una segona part on ha pogut avançar-se clarament més de cinc vegades al marcador. El Getafe ha reaccionat a mitja segona part però in extremis l'Espanyol ha aconseguit el premi a aquests bons 45 minuts. Pandiani ha marcat un bon gol amb l'esquerra que dóna tres punts als de Pochettino, que ho segueixen guanyant tot a casa.

Els mèrits de l'Espanyol han tingut el seu fruit // Agències

L'Espanyol no ha començat amb bon peu el partit, ja que la primera part de tots dos equips ha estat avorrida i sense gens de gràcia a l'hora d'atacar. La millor ocasió dels primers 45 minuts l'ha tinguda Álvaro Vázquez, però Moyà ha aconseguit aturar el xut.

En la segona part l'Espanyol ha estat més incisiu en atac, sobretot al primer quart d'hora, en què haurien pogut marcar Javi Márquez (49'), Thievy (52' i 57') i Sergio (56'), però cap de les ocasions ha acabat en gol. Als 15 minuts de segona part el Getafe ha intentat reaccionar al contraatac i ha cedit la possessió als locals, de manera que l'Espanyol ha seguit disposant de pólvora en atac, però un encertadíssim Moyà ha aturat una bona rematada de Verdú des de lluny, i Lopo sota pals ha tret una rematada de Weiss, que acabava d'entrar i gairebé causa el deliri en l'afició blanc-i-blava.

L'Espanyol ha merescut més per la bona segona part que ha fet, però els contraatacs del Getafe han començat a fer mal a mesura que avançava el partit. De fet, els de Madrid s'haurien pogut endur el partit però incomprensiblement, Valera ha rematat fora des del punt de penal i amb tot el temps del món. Tanmateix, al final del partit i ja en temps afegit, l'Espanyol ha intentat un últim atac i Pandiani ha aconseguit el premi que mereixien els blanc-i-blaus, fent valer els seus mèrits per endur-se la victòria. Amb la cama esquerra ha col·locat la pilota impossible per al porter.

RCD Espanyol: Cristian; Galán, Amat, H.Moreno, Dídac; Baena, J.Márquez (Pandiani 76'); Sergio, Verdú, Thievy (Rui Fonte 86'); i Álvaro (Weiss 58')

Getafe CF: Moya, Cata Díaz, Lopo, Valera, Masilela (Torres 31'), Lacen, J.Casquero, Rubén Pérez, Miku (Güiza 80'), P. Ríos (Diego Castro 63') i Barrada.

Gols: 1-0 Pandiani (92')

Àrbitre: Undiano Mallenco ha amonestat els locals Héctor Moreno, Thievy, Weiss i Sergio García; i el visitant Rubén Pérez.

Comparteix i comenta

En portada