Martin es corona com a rei contra el cronòmetre

Ricard Camprubí - 22/09/2011, 19:51

Martin va fer una exhibició

Cancellara o Martin? El Mundial de CRI es presentava com una lluita fratricida entre aquests dos artistes de la contrarrellotge, aquestes dues estàtues que circulen a 50 km/h. Però s’ha demostrat que aquest és l’any de Martin. L’alemany ha destrossat el cronòmetre rodant a la friolera de 52 quilòmetres de mitjana i li ha birlat amb autoritat el títol a Fabian Cancellara, tercer a 1’ 20’’ i a un biònic Bradley Wiggins, segon a 1’ 15’’.
De fet ja a la primera de les dues voltes que s’havien de donar al circuit danès, de 23 quilòmetres cadascuna, la màquina alemanya marcava el territori i deixava com a únic contrincant a Cancellara, que passava pel punt intermig a 20 segons. Grabsch, Bobridge i Wiggins ja lluitaven aleshores per darrer graó del podi, massa lluny per discutir la incontestable victòria de l’alemany.
Cancellara es queda amb la mel als llavis i el cinquè or mundial haurà d’esperar. De fet va ser un error seu a la part final del recorregut degut als nervis i a la impotència, una corba mal presa, el que el va privar de la plata.

Martin completa un any de somni després de guanyar la contrarrellotge del Tour, La Vuelta, País Basc, Dauphiné, Algarve i París Niça. Quasi res.

Comparteix i comenta

En portada