Moratti escull Claudio Ranieri

Marcel Sanromà - 22/09/2011, 08:52

Claudio Ranieri // Arxiu

Dimecres saltava la notícia: després de la desastrosa derrota de l'Inter de Milà al camp del Novara, novell a la Serie A, el propietari del club, Massimo Moratti, anunciava la destitució del tècnic Gian Piero Gasperini.

Poques hores després es feia oficial el moviment de guillotina, sempre metafòric, i l'arribada del nou tècnic: Claudio Ranieri. L'inefable i veterà entrendor italià inicia així la seva primera etapa al club nerazzurro, després d'un període controvertit a la Roma, equip del qual va ser destituït la primavera passada.

Ranieri ha entrenat una pila d'equips amb pedigrí en les darreres dues dècades, entre els quals destaquen Napoli, Fiorentina, Chelsea, Juventus, Roma i dos clubs espanyols, l'Atlètic de Madrid (a la temporada 1999/00) i el València en dues ocasions, entre 1997 i 1999 i també la campanya 2004/05.

 

 

Comparteix i comenta

En portada