Projecte fortí

Albert Bermúdez - 22/09/2011, 15:09

L'Espanyol rep avui el Getafe a Cornellà - El Prat en un partit de necessitats. I és que tots dos equips són a la part baixa de la classificació i el Getafe, a més, només té un punt i és a la zona de descens. Els blanc-i-blaus ja van guanyar el primer partit com a locals i el repte és seguir guanyant a casa.

L'Espanyol buscarà la victòria contra el Getafe // Arxiu

L'Espanyol té avui una bona oportunitat per allunyar-se de la zona baixa de la classificació i, en cas de victòria, situar-se en desena posició a la lliga. Tot i així, l'única victòria dels de Pochettino coincideix amb l'únic partit com a local, per tant l'Espanyol té la intenció de repetir els resultats a casa de l'inici de la temporada passada, en què l'Espanyol va guanyar els sis primers partits.

Davant té un Getafe en estat més crític encara. Tot i només haver-se disputat tres partits de Lliga, els de la comunitat de Madrid només acumulen un punt i han encaixat el doble de gols (6) dels que han anotat (3). L'únic partit fora de casa del Getafe va ser al Bernabéu, on va perdre per 4 gols a 2.

Weiss, titular?

Després de debutar amb l'Espanyol, el jove Vladimir Weiss apunta avui a la titularitat. Weiss, que a Anglaterra i Escòcia és un jugador molt seguit (de fet, el seu compte de twitter té més seguidors que els comptes en català i castellà de l'Espanyol sumats), ja somia amb formar part d'un onze inicial d'on Kameni difícilment hi tornarà entrar. El porter camerunès ha estat exclòs de la convocatòria.

La dada

Tot i que no és positiva, ans al contrari, cal esmenar que Maurício Pochettino mai ha guanyat com a entrenador en un partit xiulat per l'àrbitre d'avui, Undiano Mallenco. El tècnic de l'Espanyol acumula dos empats i sis derrotes. Les estadístiques hi són per trencar-les.

Comparteix i comenta

En portada