At. de Madrid: Un atac salvatge

Eduard Corredor Cairó - 23/09/2011, 16:00

El "Tigre" Falcao ha tingut una arribada espectacular

Diego, Arda Turan i Adrián completen un molt bon atac

Jugadors matalassers celebrant un gol / Arxiu

Demà disabte, s'enfrontaran el FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid. El matx es disputarà al Camp Nou on es preveu una molt bona entrada.

L'equip madrileny ha transmès molt bones sensacions en aquest inici de temporada, tot i l'ensopegada amb el València (va perdre per 1-0) i el primer partit al Calderón (només va poder empatar a 0). Després d'aquests dos partits, va arribar la victòria a l'Europa League i les golejades en la lliga (4-0 davant de Racing i Sporting).  En tots els partits s'han mostrat molt ofensius i han mostrat un bon joc, això ha donat ales a les fantasies dels seus entregats aficionats.

Un equip al gust de l'entrenador

Gregorio Manzano ha arribat al Manzanares aquest estiu; en aquest curt temps ha confeccionat un molt bon equip. Els matalassers tenen una plantilla molt equilibrada i compacte, que destaca en l'apartat ofensiu, però no descuida la bona defensa de la que ja disposava.

Imatges del partit contra l'Sporting / Arxiu

En la línia ofensiva, l'equip s'ha reforçat amb l'arribada d'Adrián (procedent del Deportivo), Arda Turan (ex del Galatasaray) i finalment, el fiftxatge estrella Falcao (arriba de l'Oporto). Aquests tres jugadors intentaran fer oblidar Forlán i Agüero. Pel que han mostrat fins ara, sembla que ho aconseguiran. Tot i les incorporacions, el ja veterà Reyes segueix a l'equip i pot col·laborar amb aquests nous fitxatges.

Al mig del camp, han arribat jugadors tan importants com Tiago, Diego i Gabi. També ha arribat Salvio procedent del Benfica.  Amb tots aquests nous efectius, s'espera que l'equip tingui estabilitat. Aquests jugadors han de crear molt de joc i fer arribar la pilota al magnífic equip blanc-i-vermell.

En defensa, només ha arribat el polivalent Silvio que pot jugar per les dues bandes. A més a més, ha recuperat a Asenjo que estava cedit al Màlaga, i han aconseguit la cessió de Courtois.

L'estrella

El Tigre Falcao / Agències

Radamel Falcao Garcia va ser l'últim en arribar al club, però en aquest poc temps s'ha convertit en el nou ídol del Calderón.

El jugador colombià, conegut com "El Tigre", va arribar procedent de l'Oporto portuguès, però també ha jugat a River Plate. El jugador té un palmarès envejable: Torneig clausura del 2008, tres Supercopes de Portugal (2009, 2010 i 2011), dues Copes de Portugal (2010 i 2011), la Lliga Portuguesa del 2011 i l'Europa League del mateix any. A més a més, va aconseguir el Torneig Sudamericà sub-20.

El davanter té moltissima mobilitat i un bon toc de pilota; és ràpid i  habil entrelínies. Tot i així, el seu punt més fort és el joc aeri, el colombià és capaç de rematar qualsevol pilota en qualsevol situació.

A tots els equips on ha militat ha aportat una gran quantitat de gols, i sembla que a l'Atlètic no farà una excepció.

De ben segur que al Camp Nou es veurà un bon partit entre dos equips que els agrada el bon joc i el futbol ofensiu. Així doncs, demà dissabte a les 10 del vespre caldrà estar atents del que succeix. Poden seguir el partit per TV3 o pel Twitter d'aquest diari.

 

Comparteix i comenta

En portada