El Barça Alusport busca el ple de victòries

Jaime Mora - 23/09/2011, 10:11

El FC Barcelona Alusport s’enfronta avui al Ríos Renovables Ribera Navarra a les 21:00 al pavelló municipal Elola. Els blaugranes volen continuar amb la seva ratxa de tot victòries. Els catalans són líders amb solitari, tot i haver jugat un partit més.

Gabriel jugarà ara amb menys pressió després d'haver marcat com jugador blaugrana // LNFS

El Barça Alusport visitarà el pavelló del Navarra, equip que ha pujat de categoria aquesta temporada. Els catalans volen aprofitar el seu bon moment de forma  per endur-se els tres punts al pavelló del Rios Renovables. Marc Carmona ha declarat que “l’equip es troba en una bona línia i ens centrarem en guanyar el pròxim partit. No pensem  en la Copa d’Europa”.  Wilde, actual màxim golejador de la lliga amb 4 gols, espera poder marcar i ajudar al equip per vèncer a Navarra.

D’altra banda, el Rios Renovables Ribera Navarra  és una de les sorpreses de l'inici de la temporada, ocupant la 4º posició a la classificació. Amb una victòria al seu pavelló i un empat fóra casa, també arriba amb confiança al duel contra el Barça. L’entrenador del Ribera Navarra, Victor Acosta, va declarar: “ Serà un partit complicat, però jugarem amb tota la il·lusió i esperem donar la sorpresa”.  Corvo serà la gran amenaça del Rios Renovables  que porta tres gols amb 2 partits.

Els dos equips mai s’han enfrontat abans, però els blaugranes no perden a domicili  des del 18 de desembre de 2010.

El Marfil vol corregir el mal inici

El Marfil Santa Coloma s’enfronta al Lobelle Santiago divendres  a les 20:30 al pavelló Jacint Verdaguer. Els homes de Sergio Mullor volen corregir els errors en les derrotes de les dues primeres jornades.

El Marfil  tindrà davant un potent rival, el Lobelle Santiago. L’equip gallec, al contrari del Santa Coloma, porta dues victòries en dos partits. Un punt a favor dels catalans és la baixa de Charlie, important jugador a l’esquema de Tomás de Dios, entrenador del Santiago.  Amb una victòria el Marfil podria sortir de les posicions de descens.

Comparteix i comenta

En portada