La temporada s'acaba per a Afellay

Toni de Pablo - 23/09/2011, 00:25

El jugador holandès es lesiona de gravetat a el genoll l'entrenament d'aquest tarda a la Ciutat Esportiva i estarà, com a mínim, sis mesos de baixa, precisament el temps que "queda" de temporada.

Afellay, adéu a la temporada. // Agències

Afellay, adéu a la temporada. // Agències

Ibrahim Afellay s'acomiada de la temporada. L'internacional holandès s'ha trencat el lligament creuat anterior del genoll esquerre. El migcampista del Barça haurà de passar pel quiròfan per recuperar-se com més aviat millor d'aquest gran contratemps. Dema divendres s'explicaran tots els detalls de les proves que se li realitzaran al jugador.

L'exjugador del PSV Eindhoven no està tenint sort amb les lesions. A l'inici de la pretemporada, a la gira americana, ja va patir una lesió que el va apartar dels terrenys de joc durant vuit setmanes. Amb aquesta inoportuna lesió, Afellay es complica la convocatòria per l'Eurocopa, que es disputarà al juny de 2012 a Polònia i Ucraïna.

Sembla que una plaga de lesions inunda el vestidor de Pep Guardiola, que amb les de l'holandès, la plantilla ja acumula quatre lesions importants: la d'Alexis, la d'Iniesta i la de Piqué, tot i que aquest últim ja està en la fase final de la recuperació.

Comparteix i comenta

En portada