L'Inter entra en descens i Roma i Milan el freguen

Marcel Sanromà - 23/09/2011, 15:48

Zanetti i Gasperini a Novara // Agències

Continua el via crucis en aquest inici de temporada per a Inter, Roma i Milan, que van tornar a ensopegar. L'Inter va caure amb el Novara per 3-1 i la derrota li va costar el càrrec al tècnic Gasperini. I també la caiguda al descens. Mentrestant, giallorossi i rossonero el freguen.

La Roma ho tenia tot de cara per sumar els primers tres punts contra el Siena, però al minut 88 Vitiello marca el gol que deixava l'1-1 final i neutralitzava el primer gol d'Osvaldo amb el conjunt romà.

El Milan tampoc ho va fer millor i va empatar a San Siro contra Udinese. I encara bo, perquè El Shaarawy es va estrenar i va igualar el 0-1 de Di Natale. Pato es va lesionar i estarà quatre setmanes de baixa, de manera que als d'Allegri els urgeix recuperar Ibrahimovic.

Cavani i Hamsik a la banqueta // Agències

El Napoli va ensopegar al camp del Chievo per 1-0, amb un Mazzarri que va deixar a la banqueta Hamsik i Cavani i, tot i que després els va fer sortir, ho va pagar. Per tant, els napolitans cauen del liderat, que ara es reparteixen Genoa, que va vèncer 3-0 el Catania amb doblet de Palacio, la Juventus, que va empatar amb el fluix Bologna, 1-1, amb el primer gol de Vucinic com a bianconero, i final ment Udinese amb el seu empat a San Siro.

Cau també el Cagliari, que va perdre al camp del Palermo per 3-2, partit que perdia per 3-0, i va maquillar al finl amb gols de Conti i Nainggolan. Els sicilians continuen comptant amb Miccoli com a referència ofensiva, que va tornar a marcar. També va anotar l'exsaragossista Nicolás Bertolo.

Osvaldo es va estrenar amb la Roma // Agències

Napoli, Cagliari i Palermo formen el grupo de perseguidors, acompanyats de la Fiorentina, que va tornar a guanyar, amb solvència, el Parma per 3-0, amb un doblet de Jovetic, que espera que, després de la greu lesió de la passada temporada, aquesta sigui la de l'explosió definitiva.

També va guanyar el sorprenent Atalanta, 1-2 al camp del Lecce, amb dos gols de Germán Denis, que ja en duu tres. Els de Bèrgam sumarien set punts, i encapçalarien la classificació si no fos per la sanció de sis punts que arrossegaven. Sanció que han eixugat en només tres partits. Tot un mèrit per un equip recent ascendit. De moment, ja són fora del descens, per sobre de l'Inter.

 

Classificació:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada