Duel d'urgències al Nou Estadi

Toni de Pablo - 24/09/2011, 16:23

Gimnàstic i Osca busquen aquesta tarda, a les 18:00h, la primera victòria de la temporada després de quatre partits disputats. Ambdós equips ocupen posicions de descens.

Gimnàstic de Tarragona - Osca

Gimnàstic de Tarragona - Osca

El Nàstic rep l'Osca conscient que s'enfronta, possiblement, a un futur rival directe en la lluita per la permanència. L'equip de Juan Carlos Oliva té la dura missió d'agradar el soci, un soci desil·lusionat i descontent amb el mal inici de temporada del seu equip, que en aquests moments ocupa le 20a plaça de la classificació amb dos punts.

El tècnic grana haurà de configurar un equip plagat de baixes d'importància. Només disposa d'Ortiz de central, amb la qual cosa haurà de treure peces del filiar per recomposar un equip que sembla un trenca-closques.

Pitjor ho té el seu rival, l'Osca, que només ha aconseguit sumar un punt de dotze possibles, i ocupa el 21è lloc de la taula. Angel Royo, entrenador de l'equip aragonès, recomposarà la defensa, que no ha estat capaç d'aturar els deu gols que ha encaixat l'equip fins ara.

 

 

Comparteix i comenta

En portada