El Barça Alusport segueix imparable (2-3)

Jaime Mora - 24/09/2011, 16:16

El FC Barcelona Alusport s’imposa al Rios Renovables Ribera Navarra  2-3 en un partit molt disputat. Amb aquesta victòria els blaugranes continuen al davant de la classificació.  Igor ha marcat el gol decisiu a falta de 4 minuts pel final.

Gabriel va tornar a marcar, segona jornada consecutiva // LNFS

El partit ha començat amb un ritme trepidant. Wilde ha avançat als catalans en el primer minut de joc sorprenent a tot el municipal d’Elola. Però els de Tudela amb el factor ambiental al seu favor no han baixat els braços davant el gol matiner de Wilde. Tot d’una ha aparegut Corvo, la gran amenaça del Navarra, que amb una gran jugada individual a batut a Cristian per marcar l’empat.  Amb aquest gol, els locals han agafat molta confiança i a base de jugades ràpides han disposat de diverses ocasions. Amb el pas del minuts els blaugranes han agafat el control del partit però sense impedir que el Rios Renovables fes el seu joc ràpid i al contracop. Després d’unes clares ocasions dels homes de Marc Carmona ha marcat Gabriel en una bona jugada col·lectiva. Ja amb el 1-2 al marcador ambdós equips han disposat d’ocasions de gol sense tenir sort per marcar. Amb la petita diferència favorable als blaugranes s’ha arribat al descans.

A la represa els tudelans han començat amb un ritme molt intens però amb els catalans  disposant del control de la pilota. El porter del Ribera Navarra, Esteve estava realitzant un bon partit amb grans intervencions. Sobretot a la segona part que ha aprofitat el seu gran toc de pilota amb els peus per causar molts problemes al Barça, fins que s’ha lesionat i ha entrat a substituir-lo Molina. Minuts més tard, Fabricio el capità del Navarra després d’una jugada individual ha aconseguit empatar el duel. Després del gol de l’empat han arribat uns minuts de bogeria on han pogut marcar ambdós equips però les bones intervencions dels porters han impedit veure el gol. A mesura que ha anat passant el temps, els locals s’han anat tirant enrere mirant de defensar be i esperant que un contracop els hi donés l’oportunitat d’endur-se els 3 punts. Però és en els moments difícils quan apareixen els autèntics cracks i a falta de 4 minuts Igor ha rebut una pilota dins l’àrea s’ha col·locat la pilota i ha marcat amb un xut que ha anat a l’escaire on Molina no ha pogut fer res.  Amb el 2-3 els tudelans han apostat per la tàctica de porter jugador per intentar empatar el partit però la gran defensa dels blaugranes ha aconseguit  no rebre més gols.

El Barça guanya els 3 punts en un camp molt complicat on no guanya ningú des de feia 16 mesos. Els catalans segueixen al capdavant de la classificació amb un gran inici on han guanyat tot el que han jugat.

Fitxa del Partit

Rios Renovables Ribera Navarra: Esteve, Andresito, Corvo, Jonathan i Thiago; Molina, Cassio, Fabricio, Carlos Anós i Silami.

FC Barcelona Alusport:  Cristian, Torras, Lin, Saad i Wilde; Ari, Gabriel,  Javi Rodríguez, Sergio Lozano, Igor i Fernandao.

Gols:  Wilde 1-0 (1’), Corvo 1-1 (2’),Gabriel 1-2 (13’), Fabricio 2-2 (28’), Igor 2-3 (36’).

Targetes:  Els àrbitres del partit Del Pozo García i Garcia Moron no han hagut d’amonestar a cap jugador d’ambdós equips.

Comparteix i comenta

En portada