El Marfil segueix sense conèixer la victoria (2-3)

Jaime Mora - 24/09/2011, 16:13

El Marfil Santa Coloma perd 2-3 contra el Lobelle Santiago amb un arbitratge molt dolent que ha beneficiat als visitants. Els homes de Sergio Mullor s’han deixat remuntar dos gols. El Marfil estudia si presentar una queixa formal a la lliga després de l’actuació arbitral.

Geison va ser el millor del Marfil //LNFS

El partit ha començat amb els catalans molts ficats jugant a un gran ritme i amb intensitat. Els jugadors del Santa Coloma conscients de dolent començament de la temporada han sortir amb tot per guanyar el partit. Tot d’una Geison ha avançat al Marfil alegrant al Jacint Verdaguer. Després del gol el partit ha avançat amb la incertesa de si arribaria el gol de l’empat o si els catalans es distanciarien més al marcador. Just en el darrer minut del primer temps ha aparegut Adolfo per marcar el segon gol del Marfil. Amb el gol dels catalans l’equip gallec ha apujat una marxa al seu ritme i abans de finalitzar el primer temps Raúl Campos ha retallat distàncies al marcador.

Al segon temps, els gallecs han sortit molt animats gràcies al gol abans d’acabar la primera part i després del discurs de Tomás de Dios als vestuaris. El Lobelle ha demostrat la bona plantilla que té intentant donar la volta al marcador. Però els de Santa Coloma han volgut trencar aquesta dinàmica amb el control de la pilota. El joc s’ha anat anivellant i pujant el nivell de tensió als jugadors per la situació. En aquest moment ha estat quan els àrbitres han afavorit als visitants. Quan faltaven 5 minuts pel final del partit el Lobelle disposava de 5 faltes el que suposava que la següent falta seria un llançament des del doble penalti que es troba a 10 metres de la porteria, això sense barrera, el que suposa una clara ocasió de gol. L’indignació del Santa Coloma ha arribat quan els àrbitres no han xiulat cap de les faltes que han comés els gallecs que haguessin pogut canviar el resultat final del partit. Amb aquest factor els de Santiago han continuat a la seva cercant l’empat. A falta de 3 minuts Aicardo, demostrant el gran instint golejador que té, ha marcat l’empat que ha destrossat l’estat d’ànims del Marfil. Un minut més tard, Chaguinha ha donat la volta al marcador deixant KO als catalans que s’han preocupat més dels àrbitres que quasi del partit. Sergio Mullor ha decidit apostar per jugar amb porter jugador mirant d’empatar el partit però els de Santa Coloma, una setmana més no han tingut sort.

El Marfil acaba la tercera jornada sense cap punt. La mala sort segueix amb els de Santa Coloma que tot i mostrar un gran joc no acaben per guanyar cap partit.

Marfil Santa Coloma:  Vara, Rubén, Adolfo, Segura i Redondo; Geison, Lolo Jarque, Busquets, Rafa López i Shota.

Lobelle Santiago: Álex, Barroso, David, Chaguinha i Quintela; Aicardo, Palmas, Hamza, Rubi i Raúl Campos.

Gols: Geison 1-0 (4’), Adolfo 2-0 (19’), Raúl Campos 2-1 (20’), Aicardo 2-2 (37’), Changuinha 2-3 (38’).

Targetes: Els àrbitres Fortes Pardo i Martínez Flores han amonestat als jugadors locals Redondo i Geison, i als visitants Aicardo i Palmas.

Comparteix i comenta

En portada