Magnífic partit on s'imposa el Sevilla (1-0)

Eduard Corredor Cairó - 24/09/2011, 19:54

El malià ha anotat l'únic gol del partit / Arxiu

Molt bon partit de futbol entre dos equips de la part alta

El València acusa l'esforç de dimecres i el pensar en la Champions

Demostració de futbol d'atac, possessió i ocasions de gol

Avui disabte 24 de Setembre el Sevilla FC i el València CF han disputat el seu cinquè partit en la Lliga BBVA. El Ramón Sánchez Pizjuán ha acollit l'enfrontament entre el 5è i el 2n classificat, i no han decepcionat. Els dos equips han mostrat el seu millor futbol, i ambdós conjunts han demostrat perquè les últimes temporades han estat a la part alta de la classificació.

Bon inci dels dos equips, però Kanouté desequilibra

Ambdós conjunts han intentat tenir la possessió i crear joc. El Sevilla semblava que preferia jugar al contra-atac, i en una molt bona jugada l'àrbitre ha anul·lat un gol a Kanouté. Sens dubte, aquesta jugada polèmica al minut 5 ha comportat moltes protestes; en la jugada Jesús Navas ha realitzat una magnífica rematada de volea i Kanouté ha aprofitat el refús de Guaita.

Un Sevilla més ordenat i amb les idees clares

Després d'un inici molt igualat, tot i el gol de Kanouté, els sevillans han anat poc a poc creant més ocasions. Han anat construint bon joc, amb llargues possessions i ràpids atacs; a més a més, quan perdien la pilota buscaven surtir a la contra.

Per la seva banda, el València no ha perdut la cara al partit; però els ha costat fer front a la pressió sevillista.

Kanouté en un partit de la temporada passada / Arxiu

Segona part amb moltes alternatives

Amdós conjunts han surtit amb ganes de jugar bé. Tot i haver-hi molta lluita al mig del camp per controlar la possessió, s'ha pogut veure un partit molt vistós amb ocasions a les dues àrees.

Les ocasions més clares en els primers minuts d'aquesta segona part han estat pels valencianistes; que han intesificat la seva pressió sobre la porteria de Javi Varas després de l'expulsió de Trochowski. A partir de l'expulsió, el partit ha canviat, i el València fins llavors al contra-atac s'ha volcat a l'atac i ha agafat el control del partit; el Sevilla fins lavors a l'atac ha passat al contra-atac.

Penal, segona expulsió però pilota al pal

En el minut 67, l'àrbitre ha expulsat el local Escudé per una clara falta dins l'àrea. Aquesta vermella suposava la segona expulsió dels de García Toral.

Tot i així, no totes les noticies han estat dolentes, ja que Banega ha errat el penal. A més a més, al minut 71, l'àrbitre ha expulsat Aduriz per una agressió a Spahic.

Partit trencat en els minuts finals

Després de les expulsions, i amb el pas dels minuts i la baixada del to físic han fet que els migcampistes deixessin de tocar la pilota i es passés a un atac més directe. La pilota anava d'àrea a àrea i les ocasions es succeien. El València ha tngut bona part d'aquestes ocasions.

En els útlims minuts, el partit s'ha convertit en un “atac i gol” dels che, però no han aconseguit batre a Javi Varas.

L'àrbitre ha tingut part de culpa de que el València no hagi aconseguit marcar. Primer per l'expulsió, molt discutible ja que Spahic ha exagerat molt la trepitjada, i segon per la gran quantitat d'errors a l'hora d'assenyalar fores de joc.

Partit vistós amb molta esportivitat

En aquest partit, s'ha pogut veure la gran esportivitat dels dos equips. Les dues plantilles han apostat pel joc ofensiu i pel joc net. Aquesa esportivitat s'ha mantingut tot el partit, tot i que hi hagut moments que semblava que es trencava.

Les úniques excepcions en aquesta tònica, han estat: l'entrada del migcampista sevillista que ha comportat la seva expulsió; i l'a trepitjada d'Aduriz, simulada per Spahic, que també ha suposat la seva expulsió.

FITXA TÈCNICA

Sevilla FC: Varas, Cáceres, Spahic, Escudé, F.Navarro, Medel, J.Navas, Perrotti (Coke 70'), Trochowski, Kanouté (Rakitic 58') i Negredo (Manu del Moral 80'); l'entrenador és M.García Toral.

València CF: Guaita, Bruno, Rami, V.Ruiz (Soladado 71'), Mathieu, Maduro, T.Costa, Banega, Jonás, Piatti (Canales 63') i Aduriz, l'entrenador és Unai Emery.

Gols: 1-0 Kanouté (18'),

Àrbitre: Muñiz Fernández del col·legi asturià. Ha amonestat als locals Spahic, Rakitic i Trochowski en dues ocasions (expulsió al minut 56) i ha mostrat la vermella a Escudé (minut 67'); ha amonestat als visitants Tino Costa i Aduriz que després li ha mostrat la vermella directe (minut 70).

Incidències: Estadi Ramón Sánchez Pizjuán de Sevilla

Comparteix i comenta

En portada