Ni la nit atura a Vettel

Albert Morillas - 24/09/2011, 18:21

Nova qualificació, nova pole per Vettel. L'alemany, des que és a Red Bull, aconsegueix la pole en 1 de cada 2 carreres, una dada inversemblant. A més, avui només ha necessitat una volta, estalviant així pneumàtics. Segon ha estat el seu company Webber, seguit de Button, Hamilton i Alonso. Millora de prestacions en qualificació per part d'Alguersuari, que ha entrat a la Q2. Sortirà setzè.

Vettel, dominador absolut // www.motor21.com

Tothom sap que Vettel serà bicampió del món aquest any. Ell també ho sap, però això no és impediment per a que segueixi dominant totes les poles. Probablement, el que l'alemany vol es certificar el seu domini i dedicar-se al cotxe de l'any que ve. En qualsevol cas, el tornem a tenir al primer lloc, i demà partirà com el màxim aspirant a la victòria.

El seu acompanyant a la segona línia serà Mark Webber. L'australià, fent un cop d'ull al seu historial recent de sortides, probablement estarà més preocupat de no perdre posicions que d'arribar primer al revolt del final de la recta principal.

La segona línia estarà governada pels McLaren de Button i Hamilton. En principi no estan al nivell dels Red Bull, però si aquests baixessin molt el seu rendiment en carrera... tot i així, el seu principal objectiu serà evitar, de moment, el campionat de Vettel.

Amb la mateixa missió sortirà Fernando Alonso, cinquè. Quan semblava que el Ferrari era el clar perdedor del duel de grans equips, l'asturià s'ha tret una volta només una dècima més lenta que la de Webber, donant una mica d'esperança als del Cavallino per un possible podi. A la tercera línia de la graella també estarà Massa. Curiosament, donat que Rosberg i Schumacher estan a la quarta línia, i Sutil i Di Resta a la cinquena, es dóna la casualitat que les cinc primeres parelles de la graella son del mateix equip.

Amb una altra remuntada en ment partirà Alguersuari, que començarà setzè. Tot i que ell mateix ha manifestat que els punts estan força cars, no cal descartar que el català es tregui de la màniga un altre miracle com ja ens té acostumats. Així doncs, per demà tenim una carrera plena d'emocions... nocturnes.

Comparteix i comenta

En portada