A un punt de la glòria

Albert Morillas - 25/09/2011, 16:34

Cada cop queda menys. Si abans de la carrera era una certesa, ara al Mundial de Vettel només li falta la confirmació matemàtica. L'alemany ha arrasat avui a Singapur, essent primer des de l'inici fins la bandera de quadres. Ara mateix és a un punt de ser bicampió del món, i tot apunta a que ho serà en el GP de Japó. Al podi l'han acompanyat Button, molt lluitador, i Webber, un altre cop perjudicat per una mala sortida. Dia per oblidar d'Alguersuari, que s'ha retirat a dues voltes del final.

Vettel I l'Imbatible // Agències

A Red Bull ja tenen el xampany en el gel. I encara sort si no l'obren avui, doncs el Campionat del Món és només a un míser punt de distància. Vettel s'ha marcat avui un altre "Vettel", és a dir, fer pole, sortir primer, no tenir cap problema en una carrera perillosa, i arribar primer com qui surt a passejar-se amb el seu esportiu un diumenge pel matí. L'únic punt d'emoció la posat Button, que a sis voltes del final ha intentat arribar fins l'alemany, sense aconseguir-ho.

Tot i així, l'anglès ha fet una carrera excel·lent, mantenint Webber a una bona distància, i essent novament molt més competitiu que el seu company. Certament, el bo de Jenson està en un gran estat de forma. Webber, per la seva banda, ha sumat un altre podi que, en qualsevol cas, podria haver estat més. L'australià ha tornat a protagonitzar una sortida calamitosa que l'ha impedit, qui sap si, lluitar amb Vettel per la victòria. Com a mínim ha remuntat posició sobre Alonso.

Un Alonso que, de ben segur, deu estar dels nervis amb el pobre rendiment del Ferrari. L'asturià ha estat quart, i encara gràcies del drive-thru de Hamilton. Ferrari ha decidit oblidar-se'n del cotxe d'aquest any, i això ho estan notant els seus pilots. Tot i una altra sortida màgica, poc a pogut fer Fernando per lluitar pel podi, especialment si, a sobre, Alguersuari el perjudica en favor de Webber.

L'altre anglés de McLaren, Lewis Hamilton, ha estat cinquè després de punxar-li una roda a Massa, entrar a canviar l'aleró davanter, fer un drive-trhu, i remuntar des de la 21a posició. Un dia mogudet, vaja, molt del seu estil. El susdit Massa només ha pogut ser novè a causa de l'accident.

També han estat als punts Di Resta (que ha fet la millor carrera de la seva vida, sisè), Rosberg (setè), Sutil (vuitè) i Sergio Pérez, desè.

Qui no s'endurà un bon record del Gran premi de Singapur serà Alguersuari. El de Toro Rosso no ha tingut gens de sort i ni tan sols ha pogut acabar la cursa, xocant contra les proteccions a dues voltes del final. Abans havia tingut temps per punxar una roda a Trulli i destrossar les opcions d'Alonso al podi en no respectar les normes pels doblats.

Comparteix i comenta

En portada