Al Sant Andreu li sobren 45 minuts (1-1)

Andreu Merino - 25/09/2011, 21:51

Si hem de fer cas al tòpic, qualsevol punt aconseguit fora de casa és valuós en una categoria com la 2a B, i més en una visita al Mallorca B, però qualsevol seguidor andreuenc que seguís el partit d'ahir, de ben segur que es quedaria amb una sensació agredolça al finalitzar el partit amb el resultat d'empat a 1.

El partit va tenir dues parts clarament diferenciades. En els primers 45 minuts, el Sant Andreu es va imposar clarament als balears, amb un joc incisiu, de pressió, i amb molta consistència al mig del camp. La defensa del Mallorca B estava molt avançada i això ho van llegir perfectament els andreuencs per buscar amb passades diagonals a Nakor o a Marcos, molt actiu ahir a Son Bibiloni. La primera ocasió clara la va proagonitzar Marcos, després d'aprofitar una passada lalrga es va plantar sol davant Felipe però el defensa local Charlie Took el va fer caure. Hauria d'haver estat expulsió, però l'àrbitre no va xiular ni falta. Incomprensible.

Seguia insistint el Sant Andreu. La pressió de la davantera sobre la sortida de pilota va causar molts problemes als homes de Miquel Soler. Marcos va estar a punt de marcar després de robar la pilota a Felipe, i Quim Araujo va disposar d'una rematada de cap dins l'àrea que va sortir força desviada. No va ser fins al minut 30 quan una falta servida per Marc Martínez va trobar Marcos a l'interior de l'àrea. Després que al pilota rebotés a l'esquena de Moyano, Marcos va caçar la pilota morta al punt de penal i va a afusellar Felipe. Era el 0-1 i el segon gol del Txigrinski de Pollença en el que portem de lliga.

El Sant Andreu hauria pogut ampliar la distància al marcador. Però ni Tobella, amb un magistral xut de falta directa, ni després Carroza, amb un xut des de fora l'àrea van estar a punt de posar el 0-2 al marcador. El gol hagués estat al cirereta a un autèntic partidàs de Carroza,  tant en tasques defensives com d'ajuda en al construcció. Però el resulta seguia sent de 0-1 al final dels primers 45 minuts.

Era un resultat perillós, i més al veure que a la represa el Sant Andreu renunciava a dominar el partit amb la posessió de pilota. Va cedir l'esfèrica els locals i aquests ho van profitar per posar setge a al porteria de Morales. Nico i Uche van provar-ho des de lluny, i Nacho Flores va gaudir d'un munt d'oportunitats dins l'àrea després de bones arribades dels extrems mallorquinistes per les dues bandes. Mentrestant els únics arguments dels visitants eren les pilotades llrgues buscant Marcos, Araujo o Xavi Jiménez. Massa poc per aconseguir alguna cosa. De tota manera, els pobres arguments andreuencs van fer passar algunes angoixes als locals, com un contraatac tallat amb falta (no assenyalada) del central Mateo que hauria d'haver acaba amb al seva explusió.

El Sant Andreu estava pecant de conformista i finalment, com no podia ser d'una altra manera el Mallorca B va obtenir el premi a al insistència i després d'uan jugada per banda esquerra i un refús curt de la defensa, Abdón xutava des del punt de penal i posava l'empat a 1 al marcador. No hi va haver temps per més, i els homes de Piti Belmonte tornen a casa amb un punt a la butxaca, però havent deixat escapar el que hagués estat la segona victòria consecutiva. Va ser un empat just, però dóna la sensació que més per demèrit del Sant Andreu en la segona part que no pas pels mèrits dels nois de Miquel Soler en el global del partit.

 

RCD Mallorca B 1

UE Sant Andreu 1

RCD Mallorca B: Felipe, Biel Company, Mateo, Charlie Bigas, Álex (Joan 50′), Dídac (Abdón 77′), Uche, Álvaro, Nico i Flores.

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Moyano, Arnau (Canelada 80′), Carroza, Marc, Quim Araujo (Luis Blanco 64′), Xavi Jiménez, Marcos i Nakor Bueno (Nando 61′).

Gols: 0-1 Marcos (30′), 1-1 Abdón (86′)

Àrbitre: Alemán Pérez, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la targeta groga a Company, Charlie i Mateo per part local i a Marc, Arnau, Xavi Jiménez i Nando per part visitant.

Comparteix i comenta

En portada