El Reus manté el liderat en derrotar al Manacor (1-0)

Josep Maria Agell - 25/09/2011, 18:29

Un gol de Chumbi en l'últim minut de la 1a part ha donat els 3 punts al Reus en una jornada festiva a Reus degut a la Festivitat de la Mare de Déu de Misericòrdia, la festa petita de Reus.

Beñat disputa una pilota//Gerard Reyes

Una jornada més el Reus manté el liderat en derrrotar al Manacor per 1-0 . I es que el conjunt dels de Castillejo ha iniciat el partit amb un joc vistós i exprimint un bon ritme, aixó ha obligat a mantenir les línies ben juntes per part del Manacor i esperar les arribades una i altra vegada del Reus. Els minuts passaven i les ocasions del Reus no es materialitzaven per part de la davantera formada pel trident Chumbi, Trujillo i Jorge, i és que aquests han sigut el mal de cap de la defensa illenca. I quan ja s'esperava el xiulet de la mitja part una combinació entre Marquès i Chumbi ha acabat amb el gol de Chumbi, el segon que suma en aquesta temporada.

La segona part ha començat amb el mateix domini per part dels reusencs que han començat gaudint de diverses ocasions de Trujillo, i un possible penal sobre el mateix Trujillo que l'àrbitre no ha vist amb el mateix criteri. Pero amb el pas dels minuts els de Santi Castillejo han començat a notar el cansament de l'alt ritme exprimit i aixó ha portat que el Manacor començés a portar el perill a la porteria d'Àngel, la primera ha estat al minut 57 per part de Rubio. A mesura que ha avançat la segona part el joc s'ha anat endurint i al minut 79 Beñat ha estat expulsat per doble groga, una expulsió molt discutible. Ja en els instants finals els illencs han tingut l'empat en un remat al travesser una altra vegada per part de Rubio.

L'anècdota del partit ha estat que el Manacor ha jugat amb la segona equipació del Reus degut a la semblança entre la seva equipació i la dels reusencs.

Jorge encara un rival illenc//Gerard Reyes

Així doncs els reusencs continuen líders en solidari i imbatuts a l'Estadi Municipal, repetint una vegada més el resultat dels altres partits 1-0 contra Dènia i Hospitalet. La propera setmana el Reus visitarà el camp del Llagostera en un partit que es disputarà el dissabte a les 12h.

Fitxa tècnica

CF Reus: Àngel, Carrasco, Sangrà, Ferran, Edu Vives, Beñat Alemán, Álvaro, Marquès, Jorge (Masqué '60), Chumbi (Pablo Álvarez '70) i Trujillo (Borja '80).

CE Manacor: Vives, Aztabe, Julve, Huertas, Ortega, David García (Pujades '81), Barbón (Lluís '89), Rubio, Jaume Mut, Campins (Llull '73) i Gili.

Àrbitre: Enrique Sanchís Cambra del col·legi valencià, auxiliat per Ramírez Gomis i Zornoza Parrès.Ha expulsat amb doble groga el local Beñat (72’ i 79’). Ha mostrat targetes grogues al local Chumbi (42’) i als visitants Julve (38’), Gili (40’), Artabe (87’) i Garcia (90’).

INCIDÈNCIES: uns 1.500 espectadors han assistit a l’Estadi Municipal. Partit jugat en horari matinal en tractar-se de la visita d’un equip balear per complir amb la normativa federativa.

Comparteix i comenta

En portada