Es busca equip guanyador per liderar la Serie A

Marcel Sanromà - 25/09/2011, 23:55

Napoli i Fiore van empatar a zero // Agències

L'Atalanta ha tornat a guanyar aquest diumenge, 2-1 al Novara amb gols d'Schelotto i Cigarini, i suma tres triomfs consecutius, números que li donarien el liderat si no fos per la sanció de sis punts que arrossegava. La realitat, però, és que la taula la lideren Juventus i Udinese amb dues victòries i dos empats, un balanç pobre per ser líder d'una gran lliga.

Aquest inici de la Serie A continua presentant-se sorprenent i peculiar. Els equips grans continuen recordant la vaca cega de Joan Maragall, i els qui fins ara se situaven a dalt de la taula, han ensopegat amb estrèpit en aquesta quarta jornada.

Osvaldo ja ha encès motors // Agències

La Juventus ha empatat aquest diumenge el segon partit consecutiu, 1-1 al camp del Catania (gols de Bergessio i Krasic) i Udinese ha imitat la vecchia signora amb un 0-0 al camp del modest Caglari, que després d'un fort inici, va perdent força. Tampoc van poder guanyar Napoli ni Fiorentina, que s'enfrontaven entre ells i no van passar d'un trist empat a 0, tot i que els napolitans van reclamar un penal per mans a l'àrea viola.

Ni tan sols el Genoa, que liderava la taula dijous passat ha pogut fer-se amb els tres punts. Guanyava 0-1 al descans al camp del Chievo, però dos gols de Pellissier i Moscardelli al minut 93 han donat la volta al marcador.

Primera victòria de l'Inter // Agències

Sí que han guanyat, en canvi, els tres grans que pitjor ho estaven passant. Dissabte Claudio Ranieri va estrenar-se amb l'Inter amb una victòria per 1-3 al camp del fluix Bologna, i aquell mateix vespre, el Milan va guanyar per la mínima el cuer Cesena amb un solitari gol de l'incombustible Seedorf. Davant les baixes d'Ibrahimovic i Pato, Cassano i El Shaarawy van ser els encarregats de liderar l'atac rossonero, amb un èxit relatiu.

També ha guanyat aquest diumenge la Roma de Luis Enrique. Després de deixar escapar dos punts al minut 88 dijous passat contra el Siena, aquest cop els romans han vençut el Parma a domicili per 0-1, amb gol d'Osvaldo. El segon en dos partits de l'ex de l'Espanyol, que comença a afiançar-se a la titularitat i dóna aire a l'entrenador asturià dels giallorossi.

Seedorf no es cansa de jugar // Agències

L'alegria del primer triomf de la temporada ha durat poc a la Lazio, perquè aquest diumenge no ha passat de l'empat 0-0 amb un Palermo que perd gas. I el Siena ha sumat el primer triomf de l'any després de vèncer 3-0 el Lecce, que amb la derrota frega el descens, on són Parma, Bologna i el Cesena, que ha perdut els quatre partits que s'han jugat.

 

 

 

 

Classificació:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada