Espanya debuta amb credencials de campió

Pau López - 25/09/2011, 13:54

Ha estat arribar i moldre. La selecció espanyola ha debutat avui (2:00 hora peninsular) atropellant per 8 a 1 a Xile en el que ha estat el partit inaugural del mundial de San Juan.

Bargalló celebra el 1r gol // RFEP

No ha calgut esperar gaire per ratificar el que ja tothom s’esperava: que el combinat estatal, format íntegrament per catalans, tornarà a ser el rival a batre. Proba d’això és que al minut dos els homes de Feriche ja s’havien avançat mitjançant un xut de Bargalló.

Seguidament només ha calgut esperar el degoteig de gols i bon joc que sol ser habitual en el conjunt nacional.  D’aquesta manera, Xile, que havia deixat molt bones sensacions en la fase classificatòria, ha hagut d’aguantar la golejada dels campions dels darrers tres certàmens mundials. I que molt probablement s’emportin a casa el ceptre que els iguali amb Portugal en campionats intercontinentals, amb quinze cada un.

 

Espanya: Trabal, Gual, Ordeig, Bargalló i Torra - cinc inicial - Panadero, Gil, Roca i Marín

Xile: Rodríguez Escudero, Díaz, Salgado, Fernández Nadales i Andrade - cinc inicial - Castro, Osorio i Sebastian

Gols: 1-0 Bargalló (2'), 2-0 Gual (4'), 3-0 Gual (6'), 4-0 Gil (11'), 5-o Panadero (26'), 6-0 Gil (27'), 6-1 Castro (30'), 7-1 Torra (36'), 8-1 Marín (39')

Comparteix i comenta

En portada