La fortuna somriu al Mallorca de Laudrup (2-1)

Alex Torremorell - 25/09/2011, 19:00

Important la victòria aconseguida pels homes de Laudrup després de tres partits seguits amb derrota. Agirretxe ha marcat per la Reial Societat en una preciosa vaselina, i Victor i el 'Chori' Castro han donat la volta al marcador. Els de Montanier han enviat tres pilotes al pal. 

Demidov es lamenta de les ocasions fallades // Agències

La Reial Societat ha saltat a la gespa de l'Iberostar Estadi amb les idees clares. Un cop passats els minuts inicials de tempteig, Xabi Prieto al minut dotze ha posat un centre mil·limètric a l'àrea que ha rematat Vela i s'ha estavellat al travesser. Era el primer avís dels de Montanier, que només tres minuts més tard s'han avançat al marcador amb un extraordinari gol del golejador Agirretxe. Bona passada a l'espai de Carlos Martínez que el davanter basc resol amb una preciosa vaselina davant la sortida d'Aouate.

Posteriorment, al minut 19 de partit s'ha reclamat un penal sobre Vela que el col·legiat Ayza Gamez no ha entès com a tal. I d'una àrea s'ha passat a l'altra, on després d'una assistència de Nsue, Víctor ha aconseguit el gol de l'empat. El davanter ha rebut d'esquenes a porteria i amb un gran moviment ha aconseguit col·locar la pilota lluny de l'abast de Bravo. El més rellevant fins al final de primera meitat ha estat la lesió de Caceres que ha estat substituït per Tejera.

La segona part ha començat amb un nou pal de la Reial Societat. Vela ha executat un llançament de falta des de la frontal de l'àrea i Aouate ha fet l'impossible per aturar la pilota que es colava per l'escaire. Xabi Prieto, molt atent al rebuig ha engaltat un fort xut que ha anat a parar contra el pal esquerre de la porteria. I ja se sap que qui perdona ho acaba pagant. Al minut 49, corner que pica el Mallorca, és refusat per la defensa donostiarra, i el 'Chori' Castro recull la pilota morta a fora de l'àrea i amb un potent xut al costat del pal fa inútil l'estirada de Bravo.

La Reial ha buscat el gol de l'empat i ha estat ben a prop de trobar-lo. Però novament el travesser de la porteria de Aouate ho ha impedit. La difícil rematada d'Agirretxe després d'una centrada molt passada no ha trobat la fortuna esperada. Finalment els tres punts s'han quedat a les illes i el Mallorca respira després de caure derrotat en les tres últimes jornades de lliga.

Fitxa tècnica:

Mallorca: Aouate; Chico, Ramis, Cáceres (Tejera, 43'), Zuiverloon; Martí, Pina; Alfaro (Tissone, 81'), Nsue, Chori Castro (Pereira, 65'); i Víctor.

Reial Societat:  Bravo; Carlos Martínez (Estrada 83'), Demidov, Iñigo Martínez, De la Bella; Illarramendi, Mariga (Ifrán 72'); Zurutuza, Xabi Prieto, Vela (Griezmann 58'); i Agirretxe.

Gols:

0-1: Agirretxe (14')

1-1: Víctor (20')

2-1: 'Chori' Castro (49')

Àrbitre: El col·legiat Ayza Gámez (comitè valencià) ha amonestat als locals Cáceres i Pina.

Comparteix i comenta

En portada